ÖZLEM DÖMEKE GÜVEN TAZELEDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:33

ÖZLEM DÖMEKE GÜVEN TAZELEDİ

reklam
ÖZLEM DÖMEKE GÜVEN TAZELEDİ
Son Güncelleme :

02 Haziran 2024 - 11:12

340 views
reklam -->

CHP Süleymanpaşa İlçe Kadın Kolları 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirirken yapılan seçimde Özlem Dömeke, yeniden başkan seçildi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin, CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Büşra Nur Pelen ve partililerin katıldığı genel kurulda Divan Kurulu oylanırken Divan Kurulu Başkanlığı’na Aygül Uzel seçildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız hep bir ağızdan okunurken gündem maddeleri ve faaliyet raporunun okunmasının ardından dilek ve temenni konuşmaları yapıldı.

CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Büşra Nur Pelen, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar ve CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli’nin konuşma gerçekleştirdiği 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda son olarak yeniden CHP Süleymanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı seçilen Özlem Dömeke açıklamalarda bulundu.

Başkan Dömeke yaptığı açıklamada kadınları birlik olmaya davet ederken şu ifadeleri kullandı:

ÖZLEM DÖMEKE: “ATA’MIZIN BİZE SAĞLADIĞI HAKLARLA, ONUN GÖSTERDİĞİ YOLDA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ”

CHP Süleymanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Dömeke; “Kadın doğurandır, üretendir, yetiştirendir, derleyip toplayandır. Kadın olmak özeldir. Tüm bunların ötesinde Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti, ülkemizin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Parti’li bir kadın olmak daha da özeldir. Biz, Cumhuriyet Halk Partili kadınlar, Ata’mızın bize sağladığı haklarla, onun gösterdiği yolda emin adımlarla yürüyoruz.

“ÇALMADIĞIMIZ KAPI GİRMEDİĞİMİZ SOKAK BIRAKMADIK”

Bundan tam iki ay önce partimiz ve tüm Türk Milleti adına üstün bir başarıyla sonuçlanan zorlu bir seçim süreci geçirdik. Türkiye genelinde olduğu gibi Tekirdağ özelinde de Süleymanpaşa ilçemizde de partimizi açık ara birinci yapmak için örgütümüzle birlikte ilçe kadın kolları olarak bizlerde çok çalıştık. Çalmadığımız kapı, girmediğimiz sokak bırakmadık. Başarıya giden bu yolda omuz omuza yürüyen ilçe kadın kollarındaki arkadaşlarıma ve saha çalışmalarında bizden desteklerini hiç esirgemeyen bütün kadın üyelerimize huzurunuzda bir kez daha çok teşekkür ediyorum.

“İHTİYACI OLAN HER BİR KIZ KARDEŞİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİMİZE SÖZ VERİYORUZ”

Faaliyet raporumuzda da gördüğünüz üzere biz pek iyilerle dolu bir karne ile karşınızdayız. Çok çalıştık, çok öğrendik, çok tecrübe ettik. Bu bilgi ve tecrübelerimizle yolumuza daha güçlü devam edebilmek için sizin oylarınıza talibiz. Partimizin iktidara yürüdüğün bu yolda; sen, ben demeden, birbirimizi ötekileştirmeden, kadının güçlü sesi ve azmi ile yorulmadan, yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Ailenin temel taşı kadındır anlayışını ilke edinmiş bir örgüt olarak; ihtiyacı olan her bir kız kardeşimizin yanında olmaya devam edeceğimize söz veriyoruz.

“BİR OLALIM Kİ HER PLATFORMDA OLDUĞU GİBİ ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN DE SESİMİZ GÜR ÇIKSIN!”

Sevgili kadın yol arkadaşlarım, gelin bir olalım… Bir olalım ki her platformda olduğu gibi ülkemizin geleceği için de sesimiz gür çıksın! Bu sabah dışarıda parlayan sımsıcak bir Haziran güneşi bizleri karşıladı. Trakya’nın gözbebeği Süleymanpaşa’mızın aynı bu haziran güneşi gibi aydınlık yarınlara birlikte taşıyalım. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

Konuşmaların ardından tek aday ve tek liste ile girilen seçimde CHP Süleymanpaşa Kadın Kolları yeni başkanı ve yeni yönetimi netleşmiş oldu.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam