OZAN VARAN: “SAYIN BİLGE'NİN İSVİÇRE'DEKİ ARKADAŞI MI SÜLEYMANPAŞA'YA İYİ GELECEK ???” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

14 Mayıs 2024 - 08:51

OZAN VARAN: “SAYIN BİLGE’NİN İSVİÇRE’DEKİ ARKADAŞI MI SÜLEYMANPAŞA’YA İYİ GELECEK ???”

reklam
OZAN VARAN: “SAYIN BİLGE’NİN İSVİÇRE’DEKİ ARKADAŞI MI SÜLEYMANPAŞA’YA İYİ GELECEK ???”
Son Güncelleme :

28 Ocak 2024 - 11:49

299 views
reklam -->

DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan, İYİ Parti Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Barış Bilge’nin geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarını değerlendirirken “Bir belediye başkanı projelerini, ekonomisini İsviçre’de yaşayan bir arkadaşının ucuz kredi vereceği güveni ve ihtimali ile mi gerçekleştirecek? Bir ilçe belediye başkanı olmak adına daha sağlam kaynaklarla yola çıkması halkı güven içerisinde hissettirmesi ve hakkıyla oy istiyor olması gerekmez mi?” dedi.

“İSTİFA ETMEYE HAZIR MI?”

DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan İYİ Partili Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Barış Bilge’nin projelerinin kendi başına gerçekleştirilemeyeceğinin altını çizerken; “İyi Parti Süleymanpaşa Belediye Başkan adayı Barış Bilge mega projelerini açıklamış. Projelerini de taahhüt ettiği sürede bitirmezse istifa edeceğini belirtmiş. O halde biz de kendisine soruyoruz. Projelerin bir çoğunun gerçekleşmesi büyükşehir belediyesinin kullanım izni vermesine bağlı iken bu desteği alamadığı takdirde projeleri gerçekleştiremeyecek olduğundan kendisi yine istifa etmeye hazır mı?” diye konuştu.

“AYAKLARI YERE BASAN TEMELLERDE BU İŞİN YAPILMASI GEREK”

Ekonomi modeli olarak İsviçre’deki arkadaşının temellendiren Bilge’ye daha sağlam kaynaklarla temellendirme yapılması gerektiğini yanıt olarak söyleyen Ozan Varan; “Bir belediye başkanı projelerini, ekonomisini İsviçre’de yaşayan bir arkadaşının ucuz kredi vereceği güveni ve ihtimali ile mi gerçekleştirecek? Bir ilçe belediye başkanı olmak adına daha sağlam kaynaklarla yola çıkması halkı güven içerisinde hissettirmesi ve hakkıyla oy istiyor olması gerekmez mi? Özellikle bir projenin yapılması için en önemli hususun sağlam bir ekonomi modeline dayalı olması gerektiği göz önüne alındığında ayakları yere basan temellerde bu işin yapılması gerektiği açıktır.” İfadelerini kullandı.

“BİZLER HİBE PROGRAMLARINDAN DESTEK ALACAĞIZ”

DEVA Partisi Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayının açıklanmasının ardından Süleymanpaşa için AB ve Birleşmiş Milletler kaynaklı hibeler alacaklarını müjdeleyen DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan; “Adayımız açıklandığında projelerimizi detaylı olarak açıklayacağız, ancak daha öncesinde halka hizmetin yurtdışındaki tanıdıklara güvenerek yapılmayacağını çok iyi biliyoruz. Bizler başkanlık sürecinde projelerimiz için ülkemize, Türkiye’de Demokratik Yerel Yönetişimin Geliştirilmesi için Sivil Katılımın Güçlendirilmesi, Katılım Öncesi Yardım Aracı Fonları çerçevesinde Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı tarafından uygulanan Hibe Programlarından destek alacağız. Bugüne dek Süleymanpaşa ilçesinde ülkemizin yararlanabileceği bu hibe projesi niçin hiçbir belediye tarafından dikkate alınmadı ve halkımızın cebinden bir kuruş çıkmadan halkımız hizmete kavuşturulmadı. Bu hususu da halkımızın takdir ve değerlendirmelerine sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam