OZAN VARAN: “HASTANE KUYRUKLARI EVLERE TAŞINDI” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

15 Mayıs 2024 - 09:02

OZAN VARAN: “HASTANE KUYRUKLARI EVLERE TAŞINDI”

reklam
OZAN VARAN: “HASTANE KUYRUKLARI EVLERE TAŞINDI”
Son Güncelleme :

19 Aralık 2023 - 13:15

332 views
reklam -->

DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan, hastanelerden randevu alabilmek için aylarca randevu beklenmesi konusu hakkında açıklamalarda bulundu.

“ACİL AMELİYAT DENİLDİĞİ HALDE 15 GÜN SIRA BEKLEYEN, MUAYENE İÇİN 2 AY SONRASINA ANCAK SIRA ALABİLEN HASTALARIMIZ VAR”

Süleymanpaşa’da yaşayan vatandaşlardan yoğun şikayetler aldıklarını dile getiren Başkan Varan; “Son zamanlarda Süleymanpaşalı hemşehrilerimizden çok ciddi sayıda şikayet alıyoruz. Tekirdağ Milletvekilimiz ve Genel Başkan yardımcımız Sn. Cem Avşar da geçtiğimiz günlerde bu konuyu TBMM de dile getirdi. Hastanelerimiz bomboş, içinde hasta yok çünkü hepsi evlerinde bitmek bilmeyen muayene, randevu günlerini bekliyor. Hastanelerimiz bomboş çünkü içinde yeterli sayıda doktorumuz yok. Ülkemizden resmen birçoğu kovuldu. Acil ameliyat denildiği halde 15 gün sıra bekleyen, muayene için 2 ay sonrasına ancak sıra alabilen hastalarımız var.” dedi.

“RANDEVU ALABİLMEK İÇİN TORPİL ARIYORLAR”

Artık insanların hastanelerden randevu alabilmek için ekstra para ödediğini ya da torpil aradığını ifade eden DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan; “Erken randevu almak için ekstra para ödeyen yada torpil arayan vatandaşlarımız ile sürekli konuşuyoruz. Eskiden hastane önünde olan kuyruklar artık evlerimize kadar uzandı. Her geçen gün bozulan ve kötüye giden vatandaşlarımızı isyan ettiren bu düzene bir dur denmelidir.” şeklinde konuştu.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam