NKÜ’DE “KAMPÜSE BAHAR GELDİ” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:06

NKÜ’DE “KAMPÜSE BAHAR GELDİ”

reklam
NKÜ’DE “KAMPÜSE BAHAR GELDİ”
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2022 - 16:22

236 views
reklam -->

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde ‘Kampüse Bahar Geldi Etkinlikleri’ spor, sanat ve eğlence aktiviteleri ile dolu dolu ve büyük bir coşkuyla başladı.

Üç gün sürecek etkinliklerin açılış töreninde bir konuşma yapan Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, “Yıl sonu sınavları öncesi öğrencilerimize moral olsun diye bu etkinlikleri düzenledik. Herkese moral ve motivasyon olması dileklerimle bol eğlenceli etkinlikler diliyorum” şeklinde konuştu.

Açılış etkinliklerine halk oyunları, güreş ve boks gösterileri, Uluslararası Öğrenci Topluluk gösterileri damga vurdu. Ayrıca kampüs genelinde gün boyunca voleybol, futbol, basketbol, ayak tenisi ve masa tenisi müsabakaları gerçekleştirildi.

Etkinliklerin Rap Müziği konseri, Redbull DJ Party ve Color Fest ile devam edeceği ifade edildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam