NİŞANCI: “DURUM BIÇAĞIN KEMİĞE DAYANMASINDAN ÖTE BİR HALDEDİR” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 09:42

NİŞANCI: “DURUM BIÇAĞIN KEMİĞE DAYANMASINDAN ÖTE BİR HALDEDİR”

reklam
NİŞANCI: “DURUM BIÇAĞIN KEMİĞE DAYANMASINDAN ÖTE BİR HALDEDİR”
Son Güncelleme :

09 Mart 2022 - 19:29

232 views
reklam -->

Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı, akaryakıt fiyatlarına neredeyse her gün gelen zamlar sonrası tepki gösterdi.

“MİLLETİN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR”

Yarın fiyatların bugünden pahalı olacağının neredeyse garanti olduğunu belirten Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı; “Son günlerde akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar vatandaşımızı haklı olarak çileden çıkarmaktadır. Bugün itibari ile Benzin 20,35 TL Mazot 22,82 TL seviyelerinde olup yarın ise bu fiyattan pahalı olacağı artık hepimizin malumu… Hükümet edenler ise bu gidişe bir dur diyerek çözüm bulmak yerine ne yazık ki akla ziyan hesaplama teknikleri ile milletin aklıyla alay ediyorlar.” dedi.

“ESNAF KONTAK KAPATMANIN EŞİĞİNDEDİR”

Esnafın kontak kapatmanın eşiğinde olduğunu vurgulayarak sözlerine devam eden Başkan Nişancı; “Dünya’da akaryakıt fiyatlarının arttığını herkes gibi biz de biliyoruz. Ancak dünyadaki akaryakıt fiyatlarındaki artışı vatandaşa yansıtmayı tek çözüm gören anlayışa itiraz ediyoruz. Bugün özellikle yolcu ve mal taşımacılık sektörü çıkmazdadır. Durum bıçağın kemiğe dayanmasından öte bir haldedir. Esnaf kontak kapatmanın eşiğindedir.” diye konuştu.

““FAHİŞ” ÖTV’DEN VAZGEÇİLMESİ GEREKMEKTEDİR!!!”

Geçici bir süreliğine çıkarılan anca AK Parti iktidarı ile birlikte kalıcı hale getirilen ÖTV’den acilen vazgeçilmesi gerektiğini belirterek sözlerini noktalayan Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı; “İktidar sahipleri fedakarlığı sadece vatandaştan beklemekten vazgeçmelidir. Durum daha da içinden çıkılamayacak bir hale dönüşmeden bir an evvel akaryakıttan alınan “Fahiş” ÖTV’den vazgeçilmesi gerekmektedir!!!” ifadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam