NAMIK KEMAL MAHALLESİ MUHTAR ADAYI MAHMUT TAŞTAN FARK YARATMAK İÇİN YOLA ÇIKTI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 10:04

NAMIK KEMAL MAHALLESİ MUHTAR ADAYI MAHMUT TAŞTAN FARK YARATMAK İÇİN YOLA ÇIKTI

reklam
NAMIK KEMAL MAHALLESİ MUHTAR ADAYI MAHMUT TAŞTAN FARK YARATMAK İÇİN YOLA ÇIKTI
Son Güncelleme :

10 Şubat 2024 - 19:55

345 views
reklam -->

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Namık Kemal Mahallesi Muhtar Adayı Mahmut Taştan, basın mensuplarına adaylık çalışmaları hakkında bilgi verdi.

“MAHALLEMİZİN TÜM SORUNLARINI BİLİYORUM”

Uzun yıllardır Namık Kemal Mahallesi’nde esnaflık yapan Mahmut Taştan, “Mahallemizin tüm sorunlarını biliyorum. Eksikleri tamamlamak ve hizmette öncü olmak için yola çıktım. Mahallemizin geleceği için tüm Namık Kemal Mahallesi sakinlerinin oylarına talibim.” dedi.

“MAHALLEMİZE HİZMET ETMEK İÇİN BU GÖREVE TALİBİZ”

Seçilecek belediye başkanları ve meclis üyeleriyle de uyum içinde çalışmalar yürüteceğini ifade eden Namık Kemal Mahallesi Muhtar Adayı Mahmut Taştan; “Mahallemizin en ufak sorununu bile en kısa zamanda çözüme kavuşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ben ve azalarım 7/24 mahallemize hizmet etmek için bu göreve talibiz.” diye konuştu.

AZA LİSTESİ DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan Mahmut Taştan’ın aza listesinde hastane sahiplerinden profesörlere çok tanınmış ve donanımlı isimlerin de yer alması dikkat çekti. Taştan’ın aza listesinde Emekli memur Hüseyin Akata, hastane sahibi Prof. Dr. Kardiyolog Niyazi Güler, hastane sahibi Dr. Erol Olgun, güzellik salonu sahibi Bilge Kaya, ev hanımı Mülkiye Gültekin, müteahhit Mustafa Arslan, esnaf Millet Taştan ve işçi Celil Umar isimleri yer aldı.

Güven Tekirdağ Gazetesi ve Tekirdağ Canlı Haber İnternet Haber Sitesi olarak Namık Kemal Mahallesi Muhtar Adayı Mahmut Taştan ve ekibine çıktıkları yolda başarılar dileriz.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam