MUSTAFA YEL’E HACKER ŞOKU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:01

MUSTAFA YEL’E HACKER ŞOKU

reklam
MUSTAFA YEL’E HACKER ŞOKU
Son Güncelleme :

06 Şubat 2022 - 16:00

268 views
reklam -->

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) ve İçişleri Komisyonu Üyesi Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’in Instagram sosyal medya hesabı internet korsanları tarafından çalındı.

MUSTAFA YEL’İN TAKİPÇİLERİNİ DOLANDIRMAYA ÇALIŞTILAR

Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’in Instagram hesabın ele geçiren hackerlar hikaye bölümünden yüksek kazanç vadeden banka dekontu görseli paylaşırken insanları ağlarına düşürüp dolandırmaya çalıştılar.

Aynı zamanda arkadaşla listesine de mesaj göndererek kısa sürede yüksek kazanç vaatlerini sürdüren dolandırıcıların oyununa gelen olup olmadığı henüz bilinmiyor.

YEL: “LÜTFEN ŞU ANDA YAZILANLARA İTİBAR ETMEYİNİZ”

Konuyla alakalı olarak Facebook ve Twitter hesaplarından zaman kaybetmeden paylaşımda bulunan Mustafa Yel; “İnstagram hesabım çalınmıştır, lütfen şu anda yazılanlara itibar etmeyiniz.” diyerek arkadaş listesindekilere uyarıda bulunmayı ihmal etmedi.

YENİ INSTAGRAM HESABI AÇTI

İlk paylaşımından kısa bir süre sonra bir paylaşım daha yapan AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) ve İçişleri Komisyonu Üyesi Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel; “Yeni instagram adresim mustafayeltekirdag olarak güncellenmiştir. Çalınmış olan mustafayel59 hesabımı şikayet etmenizi rica ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Ahmet Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam