MUSTAFA YEL AK PARTİ SİVİL TOPLUM VE HALKLA İLİŞKİLER BAŞKAN YARDIMCISI OLDU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:24

MUSTAFA YEL AK PARTİ SİVİL TOPLUM VE HALKLA İLİŞKİLER BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

reklam
MUSTAFA YEL AK PARTİ SİVİL TOPLUM VE HALKLA İLİŞKİLER BAŞKAN YARDIMCISI OLDU
Son Güncelleme :

29 Kasım 2022 - 11:21

221 views
reklam -->

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Tokat Milletvekili Özlem Zengin’in AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı ve AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevinden AK Parti Grup Başkan Vekilliğine atanması, boşalan AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevine Balıkesir Milletvekili  Belgin Uygur’un atanması nedeniyle; boşalan Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler başkan yardımcılığı görevine Mustafa Yel atandı.

YEL: “BU GÖREVİN AK PARTİ’MİZE VE AZİZ MİLLETİMİZE HAYIRLI HİZMETLER YAPMAMIZA VESİLE OLMASINI CENAB-I HAKK’TAN NİYAZ EDİYORUM”

Konuyla ilgili açıklama yapan Mustafa Yel; “Yeniden bu göreve atanmam nedeniyle Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanımız Sn. Belgin Uygur ve Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyor, bu görevin AK Parti’mize ve Aziz Milletimize hayırlı hizmetler yapmamıza vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam