MUHARREM AKYÜZ GÜVEN TAZELEDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

21 Mayıs 2024 - 20:26

MUHARREM AKYÜZ GÜVEN TAZELEDİ

reklam
MUHARREM AKYÜZ GÜVEN TAZELEDİ
Son Güncelleme :

29 Nisan 2024 - 20:12

247 views
reklam -->

Tekirdağ Karadeniz İlleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Akyüz, gerçekleşen genel kurulda yeniden seçilerek güven tazeledi.

Tekirdağ Karadeniz İlleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kültür Merkezi’nde gerçekleşen 13. Olağan Genel Kurul divan üyelerinin belirlenmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın hep bir ağızdan okunması ile başladı.

MUHAREM AKYÜZ; “HEP BERABER DERNEĞİMİZİ DAHA ÇOK BÜYÜTMEYE VE GELİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Açılış konuşmasını Tekirdağ Karadeniz İlleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Akyüz, gerçekleştirirken; “15 yıl önce bize bir görev tevdi ettiniz. Gece gündüz, kayıtsız şartsız hep beraber çok güzel şeyler yaptık. Derneğimizi Türkiye’de yıldız bir dernek haline getirdik. Gerek düğün salonları, gerek cenaze hizmetleri, gerek sosyal yardımlar olarak, gerek milyonlarca kişinin katılımıyla yaptığımız festivaller olarak Türkiye’de parmakla gösterilen bir dernek haline geldik. Bundan sonrada el ele, gönül gönüle hep beraber derneğimizi daha çok büyütmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

MUHARREM AKYÜZ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Tekirdağ Karadeniz İlleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Akyüz’ün konuşmasının ardından faaliyet ve denetim raporlarının okunduğu 13. Olağan Genel Kurul’da tüm raporların ibra edilmesine geçilirken son olarak seçim gerçekleşti.

Tekirdağ Karadeniz İlleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Akyüz’ün tek aday olarak katıldığı seçimde Başkan Akyüz, yeniden seçilerek güven tazeledi.

Güven Tekirdağ Gazetesi ve Tekirdağ Canlı Haber İnternet Haber Sitesi olarak yeniden Tekirdağ Karadeniz İlleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı seçilen Muharrem Akyüz’ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam