MAAŞ PROMOSYONUNDA HAYALLER PARİS GERÇEKLER MALKARA - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:21

MAAŞ PROMOSYONUNDA HAYALLER PARİS GERÇEKLER MALKARA

reklam
MAAŞ PROMOSYONUNDA HAYALLER PARİS GERÇEKLER MALKARA
Son Güncelleme :

06 Eylül 2022 - 13:06

217 views
reklam -->

Malkara Belediyesi, bünyesinde çalışan memur, işçi ve sözleşmeli personellerin maaşları ile ilgili promosyon ihalesine çıkarken bankaların verdiği komik teklifler üzerine ihale iptal edildi.

ÖZEL KOMİSYON KURULDU

Malkara Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen ihaleye Banka Promosyon İhale Komisyonunda Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ünal Akkaya, TÜM BEL-SEN İş Yeri Temsilcisi Hatice Cesur, DİSK Genel İş Sendikası İş Yeri Baş Temsilcisi Erol Elgün, DİSK Genel İş Sendikası İş Yeri Temsilcisi İlhan Bakırcıoğlu, İnsan Kaynakları Müdürlüğü Personelleri katıldı.

SADECE 3 BANKA KATILDI

Türkiye’nin dört bir yanında maaş promosyonları konusunda ses getiren anlaşmalar yapan çoğu bankanın katılım sağlamadığı ihalede sadece 3 banka yer aldı.

Gerçekleştirilen açık ihalede 3 bankanın teklifi de Banka Promosyon İhale Komisyonu tarafından piyasa gerçeklerine uygunsuz bulunurken verilen komik teklifler komisyon tarafından reddedildi.

İHALE İPTAL EDİLDİ

Böylece Malkara Belediyesinde çalışan memur, işçi ve sözleşmeli personeller için yapılan maaş promosyonu ihalesi uygun teklif verilmediği için iptal edildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam