KILIÇDAROĞLU’NDAN TEKİRDAĞLI DÜNYA ŞAMPİYONUNA TEBRİK TELEFONU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:19

KILIÇDAROĞLU’NDAN TEKİRDAĞLI DÜNYA ŞAMPİYONUNA TEBRİK TELEFONU

reklam
KILIÇDAROĞLU’NDAN TEKİRDAĞLI DÜNYA ŞAMPİYONUNA TEBRİK TELEFONU
Son Güncelleme :

02 Temmuz 2022 - 20:19

154 views
reklam -->

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Özel Sporcular Down Atletizm Dünya Şampiyonası’nda mücadele edip dünya şampiyonu olan Tekirdağlı Emirhan Akçakoca’yı arayarak tebrik etti.

Özel Sporcular Down Atletizm Dünya Şampiyonası’nda 100 metreyi 14,35’lik derece ile koşarak dünya şampiyonası rekorunu kırmayı başararak tarihe adını altın harflerle yazdıran ve 3 altın madalya kazanan Down Atletizm Milli Takım Sporcusu Emirhan Akçakoca’nın mutluluğu Kılıçdaroğlu’nun telefonu ile katlandı.

EMİRHAN ÇOK MUTLU OLDU

Konuyla ilgili açıklama yapan dünya şampiyonu Emirhan Akçakoca’nın babası Hilmi Akçakoca; ‘’CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Emirhan’ı aradı ve dünya şampiyonluğunu tebrik etti. Tekirdağ ve ülkemizin gururu olan Emirhan’ın başarısından dolayı kutladı. Her zaman yanında olacağını söyledi. Bizlere de teşekkür etti. Bizde kendisine teşekkür ediyoruz. Emirhan çok mutlu oldu.’’ dedi.

Güven Tekirdağ Gazetesi ve Tekirdağ Canlı Haber internet sitesi olarak gururumuz Emirhan’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Özlem Gürakar/ TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam