KAPAKLI BELEDİYESİ 15 İŞÇİ ALACAK - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

4 Mayıs 2024 - 01:56

KAPAKLI BELEDİYESİ 15 İŞÇİ ALACAK

reklam
KAPAKLI BELEDİYESİ 15 İŞÇİ ALACAK
Son Güncelleme :

18 Nisan 2024 - 15:07

182 views
reklam -->

Kapaklı Belediyesi kendi şirketi olan Kapaklı Belediyesi Personel A.Ş. üzerinden çıktığı ilanda bünyesine 15 işçi alacağını duyurdu.

İŞKUR üzerinden çıkılan ilanda alınacak personellerin geçici olarak istihdam edileceğinin altı çizilirken 15 kişinin de “Çiçek yetiştirme işçisi” olarak işe alınacağı belirtildi.

ARANAN ŞARTLAR AÇIKLANDI

Yapılan açıklamada 1 yıl deneyim süresinin arandığı vurgulanırken ilana başvurmayı düşünen kişilerin T.C. vatandaşı olması, son 6 aydır Kapaklı sınırlarında ikamet etmesi, adli sicil kaydının olmaması, en az ilkokul mezunu olması, askerlik ile ilişiği bulunmaması, kamu haklarından mahrum olmaması, emekli ya da malul aylığı almıyor olmaması, engeli olmaması, çim biçme ve çiçek yetiştirme işinde tecrübesi olması şartları aranıyor.

SON BAŞVURU TARİHİ 26 NİSAN 2024

Son başvuru tarihinin 26.04.2024 olarak belirtildiği ilanda alınacak 15 işçinin 10 erkek 5 kadın olacağı ve yapılacak başvurular sonrası 29.04.2024 tarihinde mülakata tabi tutulacakları belirtilirken başvuru ve mülakat adresi olarak İnönü Mahallesi Eski Cami Caddesi, B Blok Mustafa Topuzlu Apartmanı No:31/A Kapaklı adresinden yapılacağı ifade edildi.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam