KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI BROŞÜRLE BİLGİLENDİRDİLER - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:08

KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI BROŞÜRLE BİLGİLENDİRDİLER

reklam
KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI BROŞÜRLE BİLGİLENDİRDİLER
Son Güncelleme :

25 Kasım 2022 - 20:56

115 views
reklam -->

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde farkındalık oluşturmak amacıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ve Tekirdağ Barosu tarafından TEKİRA AVM’de stant kurulup bilgilendirmede bulunuldu.

VALİ YILDIRIM: “KADINA ŞİDDETE HAYIR DİYOR, KADINA EL KALKAMAZ DİYE DE ÜZERİNE BASA BASA BELİRTİYORUZ”

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın da katıldığı organizasyonda vatandaşlarla sohbet ederek bilgilendirmelerde bulunan Vali Yıldırım, “Kadına karşı şiddeti reddediyoruz ve şiddetin ortadan kalkması için var gücümüzle çalışıyoruz. Valiliğimiz ile, Emniyetimiz ile, Jandarmamız ile, Kaymakamlıklarımız ile kadına şiddetin ortadan kalkması için sıfır tolerans gösteriyoruz ve buna dair de bütün tedbirleri alıyoruz. Tabi ki; vatandaşımızın da bu konuda duyarlı olması ve gerek konu komşusundan, gerek akrabasından böyle bir şey gördüğünde de hafif, ağır, az, çok demeden mutlaka bize haber vermesi lazım ki biz de işin üstüne kararlılıkla gidelim. Burada da, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde farkındalığı arttırmak için toplandık. Kurumlarımızın stantları var, bütün bir hafta boyunca yapılan çalışmalar var, konferanslar, toplantılar, görüşmeler oldu. Basınımız bunu yeterince vatandaşlarımıza duyurdu. Onlara da teşekkür ediyorum, eksik olmasınlar. Ama bu bir haftaya sıkıştırılacak ve bir hafta ile sınırlandırılacak bir faaliyet değildir, bunun da özellikle üstüne basa basa söylemek lazım. Kadına şiddete hayır diyor, “Kadına El Kalkamaz” diye de üzerine basa basa belirtiyoruz.” dedi.

VATANDAŞLARA GÜL VE KARANFİL HEDİYE EDİLDİ

Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından AVM’yi ziyaret eden vatandaşlara bilgilendirme broşürü verilip, gül ve karanfil hediye edildi.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam