İYİ PARTİLİ BÜYÜKŞEHİR ADAYI M. İLKER ATASEVER :"31 MART'TA SEÇMENİMİZ ŞAŞIRTACAK" - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 14:19

İYİ PARTİLİ BÜYÜKŞEHİR ADAYI M. İLKER ATASEVER :”31 MART’TA SEÇMENİMİZ ŞAŞIRTACAK”

reklam
İYİ PARTİLİ BÜYÜKŞEHİR ADAYI M. İLKER ATASEVER :”31 MART’TA SEÇMENİMİZ ŞAŞIRTACAK”
Son Güncelleme :

17 Mart 2024 - 20:57

149 views
reklam -->

İlkeli ve mütevazı kişiliği ile dikkat çeken İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. İlker Atasever, 11 ilçede, ilçe belediye başkan adayları ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

“ASLA VERDİKLERİ OYDAN PİŞMAN OLMAYACAKLAR”

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Atasever; “Partimizin yerel seçimlere tek başına girmesi seçmenimize nefes aldırmış durumda. Bunu hem sözlü ifade ediyorlar, hem de gözlerinden anlamak mümkün. İYİ Parti’yi, dolayısıyla bizleri ‘Kurtuluş’ olarak gören vatandaşımıza söylüyoruz, asla verdikleri oydan pişman olmayacaklar.” dedi.

“AYLIK GELİR, GİDER VE YAPILAN İŞLERİ KAMUOYUYLA ŞEFFAF ŞEKİLDE PAYLAŞACAĞIZ”

Açıklamalarına devam eden İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. İlker Atasever; “Belediyelerimizi iş birliği içerisinde yönetecek, öncelikli sorunlarını ivedilikle çözeceğiz. Her ay, Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere, ilçe belediyelerimiz ile birlikte  aylık gelir, gider ve yapılan işleri kamuoyuyla şeffaf şekilde paylaşacağız. Bize Şehr-İ Emin, yani en emin kişi olarak oy verenleri asla yanıltmayacağız. Biliyoruz ki, 31 Mart’ta vatandaşımızda bizi yanıltmayacak ve kendilerini garanti görenlere cevabı sandıkta vererek, İyi Belediyecilik anlayışını 5 yıl göreve getirecek.”diye konuştu.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam