İŞ ARAYANLAR BURAYA KOŞTU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:49

İŞ ARAYANLAR BURAYA KOŞTU

reklam
İŞ ARAYANLAR BURAYA KOŞTU
Son Güncelleme :

28 Ekim 2022 - 9:03

193 views
reklam -->

İş arayanlar ile işverenleri bir araya getiren “Çorlu İstihdam Buluşması”, Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu Çorlu Hizmet Merkezi’nin öncülüğünde Çorlu Belediyesi, Çorlu Halk Eğitim Merkezi ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası paydaşlığında 80 firmanın katılımı ile gerçekleşti.

Çorlu Kaymakamı Mustafa Eldivan, Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yaşar Esen, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu Çorlu Hizmet Merkezi Şube Müdürü Aslıhan Moğulkoç ve Çorlu TSO Başkanı İzzet Volkan’ın katılımlarıyla geçekleştirilen buluşmaya Çorlu’da iş ve staj imkânlarını değerlendirmek isteyen vatandaşlar tarafından yoğun talep oldu.

400 ÖĞRENCİ KATILDI

Gençlerin özellikle Lise ve Üniversite öğrencilerinin yoğun talebi olduğu istihdam buluşmasına, Şehit Ulaş Türk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ahi Evran Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ve Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksekokulu’dan toplam 400 öğrenci, firmaların temsilcileriyle bir araya gelerek kariyerlerine yön verecek deneyimler elde ettiler.

İŞVEREN İŞ GÜCÜNE İŞ ARAYAN İSE YENİ İŞİNE KAVUŞTU

İşverenlerin aradığı iş gücünü bulacağı iş arayan vatandaşların işe yerleşeceği bu buluşmada, iş arayan danışanlar, lise ve üniversite öğrencileri interaktif bir ortamda karşılıklı olarak görüşmelerle firmalardaki açık olan iş pozisyonlarını ve firmaların istihdam politikalarını firma yetkililerinden öğrenebilme fırsatı yakalayarak özgeçmişlerini doldurdular.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam