İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ EMNİYET GÜÇLERİ İLE TANIŞTI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 08:52

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ EMNİYET GÜÇLERİ İLE TANIŞTI

reklam
İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ EMNİYET GÜÇLERİ İLE TANIŞTI
Son Güncelleme :

06 Ocak 2024 - 11:58

200 views
reklam -->

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Büro Amirliği ilkokul öğrencilerine yönelik etkinlik düzenledi.

Suçla mücadele ve güvenlik politikalarının uygulanması aşamasında toplumun katılım ve desteğini sağlama esasına dayanan “Etkili Toplum İletişimi”‘ni arttırma, Polis Huzur Güven Verir bakış açısını toplum nezdinde pekiştirme amacı ile gerçekleştirilen etkinlikte öğrencileri ağırlayan emniyet güçleri çocukların ilgileri ve merakları ölçüsünde eğlendirici-öğretici yöntemle; kullanılan materyallerden uygun olanların tanıtımını gerçekleştirdi.

Polis mesleği hakkında genel bilgi aktaran ekipler, kullanılan ekip otoları ve grup amirliği kuvvesinde bulunan TOMA aracını öğrencilerin yakından incelemesini sağlarken çocuklarımızla hatıra fotoğrafları çektirdi.

İşbirliklerinin devam edeceğini açıklayan Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, etkinlik sonrasında “Toplumun her kademesi ile etkili iletişim amacıyla gerçekleştirdiğimiz iş birliklerini ve ziyaretleri sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam