HOŞ GELDİN “APOLYE HABER” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 09:27

HOŞ GELDİN “APOLYE HABER”

reklam
HOŞ GELDİN “APOLYE HABER”
Son Güncelleme :

28 Kasım 2022 - 9:10

259 views
reklam -->

Tekirdağ’da gazetecilik adına uzun zamandır güzel işler yapan Serap Cömertoğlu İşcan, sonunda kendi internet haber sitesi “Apolye” yi kurarak Tekirdağ Medyasına “Merhaba” dedi.

Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümü mezunu olan Serap Cömertoğlu İşcan, ulusal ve yerel birçok haber mecrasında uzun yıllardır devam ettiği gazetecilik mesleğinde yüzlerce habere imza atarken özellikle ekoloji, yaşam ve kadın haberleri ile dikkat çekti.

TEKİRDAĞ MERKEZLİ HABERLERİ İLE DE GÜNDEM YARATACAK

Apolye Haber Sitesi’nde de yine ekoloji, yaşam ve kadın haberlerinin olacağını açıklayan Cömertoğlu, Tekirdağ merkezli haberleri ile de gündem yaratacak.

www.apolye.com  adresinden hizmet verecek Apolye Haber’e, Güven Tekirdağ Gazetemiz ve Tekirdağ Canlı Haber İnternet Haber Sitemiz adına “Hoş Geldin” der, sevgili meslektaşımız Serap Cömertoğlu İşcan’ın başarılarının devamını dileriz.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam