GÖKHAN METİNER’DEN BELEDİYELERE BİNA KONTROLÜ ÇAĞRISI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

9 Mayıs 2024 - 18:12

GÖKHAN METİNER’DEN BELEDİYELERE BİNA KONTROLÜ ÇAĞRISI

reklam
GÖKHAN METİNER’DEN BELEDİYELERE BİNA KONTROLÜ ÇAĞRISI
Son Güncelleme :

18 Şubat 2023 - 12:33

484 views
reklam -->

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Tekirdağ’daki tüm belediyeleri “İmar Barışı” ndan faydalanan binaları kontrol edilmesi için çağrıda bulundu.

“İMAR BARIŞI’NDAN YARARLANAN BİNALARIN BELEDİYELERİMİZ TARAFINDAN KONTROL EDİLMESİ CAN KAYBINI ÖNLEYECEKTİR”

Olası Tekirdağ depreminde can kaybının önüne geçmek için öncelikle İmar Barışı’ndan faydalanmış yapıların kontrol edilmesi gerektiğini belirten İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner; “Hepimizin bildiği gibi Tekirdağ “DEPREM BÖLGESİ”ndedir. Olası bir depremde ilk yıkılacak binalar arasında gösterilen KOLONLARIN kesildiği binalar ve bir önceki İMAR BARIŞI’ından yararlanan binaların BELEDİYELERİMİZ tarafından kontrol edilmesi CAN kaybını önleyecektir.” dedi.

“İYİ PARTİ KADROLARI GÖNÜLLÜLÜK ESASIYLA GÖREVE HAZIRDIR”

Tekirdağ’daki tüm belediyelerin bu konuda hassas olması gerektiğinin altını çizen Metiner, İYİ Parti olarak ihtiyaç olunması halinde gönüllü olarak göreve hazır olduklarını belirtti.

Metiner; “Tüm TEKİRDAĞ BELEDİYELERİ’ni göreve çağırıyorum. Bu konularda yapılacak çalışmalara ihtiyaç halinde İYİ PARTİ kadroları gönüllülük esasıyla göreve hazırdır.” İfadelerini kullandı.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam