GELECEK PARTİSİ’NİN MURATLI BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AHMET DAVUTOĞLU AÇIKLADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 09:55

GELECEK PARTİSİ’NİN MURATLI BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AHMET DAVUTOĞLU AÇIKLADI

reklam
GELECEK PARTİSİ’NİN MURATLI BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AHMET DAVUTOĞLU AÇIKLADI
Son Güncelleme :

26 Kasım 2023 - 14:37

503 views
reklam -->

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi 2. Tekirdağ Olağan İl Kongresi’nde yaptığı konuşmanın ardından Gelecek Partisi’nin Muratlı Belediye Başkan Adayını açıkladı.

AHMET DAVUTOĞLU: “DEDİK Kİ BİR İSTİSNA YAPALIM TEKİRDAĞ MURATLI ADAYIMIZI TEKİRDAĞ KONGREMİZDE AÇIKLAYALIM”

Muratlı’nın sevilen ismi Muratlı Mütedeyyin Genç İş Adamları Derneği (Mügiad) Başkanı Kerem Demir’i sahneye davet eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, “Değerli arkadaşlar, aslında biz bu törenleri Ankara’da aday tanıtım programları çerçevesinde yapıyoruz. Ancak Tekirdağ’a gelirken o kadar aşkla, kararlılıkla mücadele eden Kerem kardeşimizden mesaj aldık ki, dedik ki bugün bir istisna yapalım. Tekirdağ Muratlı adayımızı Tekirdağ kongremizde açıklayalım.” diyerek Gelecek Partisi Muratlı Belediye Başkan Adayı olarak Kerem Demir’i ilan etti.

“ŞİMDİDEN KAZANDIĞINI İLAN ETMİŞ”

Kerem Demir İle ilgili sözlerine devam eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, “Kerem Bey’in özgeçmişini okuduğunuzda Kerem Bey yürüyen hayırdır. Yürüyen kanaat önderidir. Neredeyse her alanda hayır yapmış. Camiye, okula, parka… Yerel adayda olabilecek ne kadar şey varsa hepsi var. Tam bir hayırsever. Reklam yapa yapa değil, hayatında yürüye yürüye, tırnaklarıyla geleceğini kendi dokumuş, belli ki helal kazanmış, helal yemiş. Çünkü helal kazananın parası helal işe nasip olur. Arabadan indim. Muratlı Belediye Başkanınız Kerem Bey dedim. Şimdiden kazandığını ilan etmiş.” İfadelerini kullandı.

MURAT DEMİR: “HİZMET YOLUNDA ELİMİ DEĞİL GÖVDEMİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA GELİYORUM”

Gelecek Partisi 2. Tekirdağ Olağan İl Kongresi sonrasında açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Muratlı Belediye Başkan Adayı Kerem Demir yaşadığı mutluluğu dile getirirken Muratlılı vatandaşlara seslendi.

Gelecek Partisi Muratlı Belediye Başkan Adayı Kerem Demir; “Gelecek Partisi Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılımlarıyla, Tekirdağ Yahya Kemal Bayatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende, Muratlı Belediye Başkanlık adaylığım Genel Başkan Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından resmen açıkladı. Muratlı halkına söz veriyorum. Hizmet yolunda elimi değil gövdemi taşın altına koymaya geliyorum. Hazırım, Muratlı’lıda yaşayan her bir vatandaşımızın oyuna talibim.” diye konuştu.

Güven Tekirdağ Gazetesi ve Tekirdağ Canlı Haber İnternet Sitesi olarak Gelecek Partisi Muratlı Belediye Başkan Adayı olan Kerem Demir’i tebrik eder, çıktığı yolda başarılar dileriz.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam