EMNİYET GÜÇLERİ ARANAN 121 KİŞİYİ BİR GÜNDE YAKALADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:23

EMNİYET GÜÇLERİ ARANAN 121 KİŞİYİ BİR GÜNDE YAKALADI

reklam
EMNİYET GÜÇLERİ ARANAN 121 KİŞİYİ BİR GÜNDE YAKALADI
Son Güncelleme :

25 Mayıs 2024 - 10:57

206 views
reklam -->

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde kamu düzenini sağlamam amacıyla Tekirdağ İl merkezi ve ilçelerinde düzenlediği operasyonda 121 şahıs ele geçirdi.

Başta asayiş suçlarından öldürme, hırsızlık, dolandırıcılık, cinsel suçlar, yağma olmak üzere tüm aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyonda haklarında çeşitli suçlardan yakalama emri bulunan (121) şahıs yakalanırken bu şahıslardan, hırsızlık ve yağma, konut dokunulmazlığını ihlal ve gasp suçlarından 12 şahıs, dolandırıcılık suçundan 7 şahıs, cinsel istismar suçlarından 3 şahıs, kasten yaralama suçlarından 11 şahıs, 6136 skm suçlarından 3 şahıs, uyuşturucu madde ticareti ve kullanma suçlarından 8 şahıs olmak üzere diğer suçlardan yakalananlarla birlikte toplam 50 şahıs çeşitli sürelerde hapis cezasıyla tutuklanarak ceza evine teslim edildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam