DR. CANDAN YÜCEER TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 09:24

DR. CANDAN YÜCEER TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

reklam
DR. CANDAN YÜCEER TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK
Son Güncelleme :

14 Kasım 2023 - 17:32

559 views
reklam -->

Türkiye Büyük Millet Meclisi 24,25,26 ve 27. dönem Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu duyururken adaylık açıklaması için Tekirdağ halkını davet etti.

19 Kasım Pazar günü saat 14.00’de Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı’nda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıklayacak olan Dr. Candan Yüceer, yaptığı davette şunları söyledi:

candan-yuceer-candan-yuceer-1080×1080

“BU DAVET BİZİM!”

“Önce Tekirdağ” diyerek çıktığım bu yolda siyasi, mesleki, sosyal birikimimle Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığımı örgütümle ve hemşehrilerimle paylaşacağım. Benim için büyük bir onur ve heyecan vesilesi olan bu günde sizleri yanımda görmek isterim.”

Güven Tekirdağ Gazetesi ve Tekirdağ Canlı Haber İnternet Haber Sitesi olarak Dr. Candan Yüceer’e çıktığı yolda başarılar dileriz.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam