DOLANDIRICILIK ŞEBEKESİ MALKARA POLİSİNDEN KAÇAMADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:36

DOLANDIRICILIK ŞEBEKESİ MALKARA POLİSİNDEN KAÇAMADI

reklam
DOLANDIRICILIK ŞEBEKESİ MALKARA POLİSİNDEN KAÇAMADI
Son Güncelleme :

20 Ekim 2022 - 4:09

151 views
reklam -->

Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri İsmet İnönü Caddesi üzerinde E.K.(1957-Tekirdağ) isimli şahsın nakit para ve ziynet eşyalarının dolandırıcılık yoluyla ele geçirilmesi (Kendilerini Polis,Savcı,Hakim Olarak Tanıtmak Suretiyle) olayı ile ilgili; düzenlediği operasyonda 3 kişiyi kıskıvrak yakaladı.

Malkara Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen çalışmada, onlarca kamera kaydı incelenirken saha ve teknik çalışmalar doğrultusunda şüpheli şahısların K.Ç.(43), İ.İ.(42) ve E.R.(41) isimli şahıslar oldukları tespit edildi.

İZMİR VE HATAY İL EMNİYET MÜDÜRLÜKLERİ İLE İŞ BİRLİĞİ YAPILDI

Konu ile ilgili İzmir ve Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile koordineli olarak yapılan  çalışmalar sonucu şüpheli şahıslar kıskıvrak yakayı ele verdi.

Şüphelilerden K.Ç. isimli şahsın Kahramanmaraş Jandarma Bölgesinde gerçekleşen benzer nitelikte dolandırıcılık olayının şüphelisi de olduğu tespit edilirken şebeke Malkara Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı çalışması ile çökeltildi.

Öte yandan şüpheli K.Ç. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam