DEVA PARTİSİ’NDEN KADINLARA ADAYLIK ÇAĞRISI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

14 Mayıs 2024 - 15:08

DEVA PARTİSİ’NDEN KADINLARA ADAYLIK ÇAĞRISI

reklam
DEVA PARTİSİ’NDEN KADINLARA ADAYLIK ÇAĞRISI
Son Güncelleme :

11 Kasım 2023 - 15:22

371 views
reklam -->

DEVA Partisi Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Üner Özcan, düzenlediği organizasyonda DEVA Partisi Genel Merkez Kadın Çalışmaları Koordinasyonundan SorumluBahar Kayserilioğlu ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarını parti binasında konuk ederken düzenlenen organizasyondan kadınlara adaylık çağrısı çıktı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a bağlı çalışan Bahar Kayserilioğlu’nun konuşması ile başlayan organizasyonda Kayserilioğlu, kadınların çalışmalarını canlandırmak üzere il il gezdiğini belirtirken 81 ilde yerel seçimlere yönelik bir kampanya başlattıklarını açıkladı.

“DEVA PARTİSİ’NDE YEREL SEÇİMDE KADINA YER VAR”

Kayserilioğlu; “Kadın çalışmalarını canlandırmak için il il dolaşıyorum. Genel seçim değerlendirmelerimizin ardından sahaya döndük. Yerel seçimler için çalışmalara başladık. İllerimiz, ilçelerimiz, tüm teşkilatlarımız, milletvekillerimiz hepsi çalışıyor. Biz 81 ilde yerel seçimler için bir kampanyamızı başlattık. DEVA Partisi her ilde her ilçede kendi logosu ile seçime girecek. ‘DEVA Partisi’nde yerel seçimde kadına yer var’ adıyla bir kampanya yapıyoruz. Gerek teşkilatımız içinde gerekse yerel seçimlerde kadınları görev almaya, aday olmaya çağırıyoruz.” diyerek tüm kadınları siyasete davet etti.

“AMACIMIZ DAHA ÇOK KADININ YEREL YÖNETİMLERDE OLMASI”

Konuyla ilgili açıklamalarına devam eden Kayserilioğlu; “Kadınlarımıza siyaset eğitimleri veriyoruz. Sosyal medya eğitimleri veriyoruz. Belediye başkan adaylıkları, il genel meclisi, belediye meclisi adaylıkları konusunda kadınları hazırlıyoruz. İl il gezip kadınlarımızı cesaretlendiriyoruz. Amacımız daha çok kadının yerel yönetimlerde olması. İlçelerimizden kadınlarımız geldi. Onlarla bir aradayız. Yerel seçim sürecini konuşuyoruz. İyi bir seçim geçirmeyi amaçlıyoruz. DEVA belediyeciliğini düzgün bir şekilde uygulayacak adaylarla yol yürümek istiyoruz.Kadına DEVA’da yer var siyasette kadına ihtiyaç var.” diye konuştu.

“HER İLİMİZ BİR PROGRAM YAPARAK KADINA KARŞI ŞİDDETE HAYIR DİYECEK”

25 Kasım tarihinde kadına şiddete dur demek için Türkiye çapında da organizasyonlar yapılacağını belirten DEVA Partisi Genel Merkez Kadın Çalışmaları Grubu üyesi Bahar Kayserilioğlu, “Kadına yönelik şiddete karşıyız. Şiddetin her türlüsüne karşıyız. İstanbul Sözleşmesi’ni geri getirmek istiyoruz. Kadına şiddet durmuyor. Biz sadece yapılanın cezalandırılması değil yapılmasının önüne geçmek istiyoruz. Her ilimiz bir program yaparak kadına karşı şiddete hayır diyecek.” İfadelerini kullandı.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam