DEVA PARTİSİ’NİN ZİRVESİ TEKİRDAĞ’DA SAHAYA İNDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:11

DEVA PARTİSİ’NİN ZİRVESİ TEKİRDAĞ’DA SAHAYA İNDİ

reklam
DEVA PARTİSİ’NİN ZİRVESİ TEKİRDAĞ’DA SAHAYA İNDİ
Son Güncelleme :

02 Eylül 2022 - 12:27

181 views
reklam -->

Deva Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi koordinatörlüğünde, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Baş Danışmanı Kerem Altun, Deva Partisi Genel Sekreteri Medeni Yılmaz, Deva Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi İlker Çelik, Deva Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi İkram Dinçer, Deva Partisi Sanayi Girişimcilik ve Dijital Dönüşüm Teknoloji Politikaları Başkanı Burak Dalgın, Trakya’da belirledikleri merkez ilçelerde üç grup halinde eş zamanlı olarak gerçekleştirecekleri basın toplantılarının Süleymanpaşa ayağında Deva Partisi İl Binasında basın mensuplarıyla bir araya geldiler.

SEÇİMLERDE İKTİDAR PARTİSİ OLMAK İÇİN ÇALIŞACAKLAR

Türkiye’deki mevcut durumun genel olarak kötülüğünden bahsedildiği açıklamalarda, çözüm önerilerine kapsamlı bir şekilde yer verildi. Halkın nabzını tutma yönünde çalışmalar gerçekleştiren Deva Partisi Yöneticileri, seçimlere kadar yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini açıkladı. Seçimlerde iktidar parti olma ümitlerinin olduğunu ve bu doğrultuda çalışmalarının hız kesmeden devam edeceği sinyallerini verdi.

MEDENİ YILMAZ: “ADALET SAĞLANACAK VE İNSANA HAK ETTİĞİ DEĞERİ TESLİM EDECEĞİZ”

Neden bu hale geldik? sorgulaması yapan Deva Partisi Genel Sekreteri Medeni Yılmaz; “En temel sorun adalet sistemidir. Bir ülkede adalette sıkıntı varsa, adalet sorgulanıyorsa, adalet mekanizması iyi çalışmıyorsa; diğerlerini çok fazla konuşmak da bence çok doğru ve yerinde değil. İnsana hak ettiği değeri veremediğimiz sürece yapılan işin önemi yoktur. Deva Partisi bunun için kuruldu, adalet sağlanacak ve insana hak ettiği değeri teslim edeceğiz.” dedi.

KEREM ALTUN: “TÜRKİYE TOPLUMUNUN TALEPLERİYLE YARINLARA HAZIRLIK YAPIYORUZ”

“Trakya halkının özgürlüğe ne kadar aşina olduğunu bilerek aranızdayız” diyen Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Baş Danışmanı Kerem Altun; “Amacımız halkımızın sesine kulak vermek, aylardır eş zamanlı olarak Türkiye’nin her yerinde sokağın sesini dinliyoruz, sokağı anlamaya çalışıyoruz. Türkiye toplumunun taleplerini alıyoruz. Türkiye toplumu artık derinliğini bilmediği suya adımını atmıyor, yoğurdu üfleyerek yiyor. Yeni bir ses, yeni bir heyecan, yeni bir dinamizm beklentisi içinde. Deva Partisi kurulurken en temel özelliği özgürlükçü bir parti olmasıdır. Demokrat bir parti olması, bünyesinde toplanan insanların; etnisitesine bakmadan, inancına bakmadan, dinine, mezhebine, meşrebine bakmadan Türkiye’nin geleceği tasavvurunda anlaşabilen insanların meydana getirdiği bir partidir. İyi insanlarla, temel değerlerine bağlı insanlarla, işinde iyi olan insanlarla; Türkiye’nin önüne yepyeni bir perspektifle ve dönüşümle, Türkiye toplumunun talepleriyle yarınlara hazırlık yapıyoruz.” ifadelerinde bulundu.  

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam