“CUMHURİYET’İN KADINLARI KADINLARIN CUMHURİYETİ” PANELİ DÜZENLENDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:28

“CUMHURİYET’İN KADINLARI KADINLARIN CUMHURİYETİ” PANELİ DÜZENLENDİ

reklam
“CUMHURİYET’İN KADINLARI KADINLARIN CUMHURİYETİ” PANELİ DÜZENLENDİ
Son Güncelleme :

31 Ocak 2024 - 22:14

285 views
reklam -->

29 Ekim Kadınları Derneği Tekirdağ Şubesi, “Cumhuriyet’in Kadınları Kadınların Cumhuriyeti” adıyla panel düzenledi.

“Bu devrimi kadınlar tamamlayacak” diyen İlk kadın sümerolog, şapka devrimlerinin uygulayıcısı Muazzez İlmiye Çığ’i Cumhuriyetin 100.yılında Cumhuriyete iz bırakan kadınlardan birisi olarak seçen 29 Ekim Kadınları Derneği Tekirdağ Şubesi, Muazzez İlmiye Çığ’ın hayatını anlatan Rumeli Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Neşe Atik ve “Tarih Boyunca Türk Kadının İtibar Mücadelesi” konulu sunumuyla Rumeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Süleyman Özmen’i konuk olarak ağırladı.

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen panele katılım yoğun olurken 29 Ekim Kadınları Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Seval Eşer başta konuşmacılar Rumeli Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Neşe Atik ve Rumeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Süleyman Özmen olmak üzere katılımcılara teşekkür etti.

SEVAL EŞER: “İYİ Kİ HEPİNİZ VARSINIZ!”

Eşer; “Etkinliğimize gelerek bizleri onurlandıran Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerine, Tüm Yerelsen Sendikasına, CHP İl ve İlçe Kadın Kollarına, Değerli Konuklarımıza ve bugün ki etkinliğimizi arşivlemek açısından video kaydına aldıran Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Feride başkana ve her etkinlikte bizlerden yardımlarını esirgemeyen Kültür Dairesi Şube Müdürü Hüseyin Güler’e, bugün ki etkinliğimize ayrıca çelenk gönderen TESUD’a destekleri için çok teşekkür ederiz. İyi ki hepiniz varsınız!” ifadelerini kullandı.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam