ÇORLU’DA OPERASYONLA 1 BUÇUK KİLO UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:00

ÇORLU’DA OPERASYONLA 1 BUÇUK KİLO UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

reklam
ÇORLU’DA OPERASYONLA 1 BUÇUK KİLO UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ
Son Güncelleme :

20 Ekim 2022 - 11:12

247 views
reklam -->

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıslara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 1 buçuk kilo uyuşturucu ele geçirdi.

Reşadiye Mahallesi’nde bir adrese yapılan baskında siyah renkli çanta içerisinde bulunan şeffaf poşetlerde 1 kg 521 gram uyuşturucu maddelerden Skunk maddesi, siyah renkli çanta içersindeki bulunan şeffaf poşetlerde 1.530 adet Extacy hap ile uyuşturucu madde fişeklemesinde kullanılan meteryaller bulundu.

BİR KİŞİ GÖZ ALTINA ALINDI

Konu ile ilgili olarak Y.S  isimli şahıs uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Uyuşturucu ve Uyuşturucu madde tacirleri ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir! Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” İfadelerine yer verildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam