CHP’den Cüneyt Yüksel’e Melek Mosso Sorusu; "CÜNEYT YÜKSEL BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLİRSE GÖREVDEN EL ÇEKTİRİLECEK Mİ?" - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:23

CHP’den Cüneyt Yüksel’e Melek Mosso Sorusu; “CÜNEYT YÜKSEL BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLİRSE GÖREVDEN EL ÇEKTİRİLECEK Mİ?”

reklam
CHP’den Cüneyt Yüksel’e Melek Mosso Sorusu; “CÜNEYT YÜKSEL BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLİRSE GÖREVDEN EL ÇEKTİRİLECEK Mİ?”
Son Güncelleme :

25 Şubat 2024 - 20:59

441 views
reklam -->

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, görevinden istifa eden eski Süleymanpaşa Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel’in seçilirse yine görevden istifa edip etmeyeceğini sordu.

“CÜNEYT YÜKSEL, BÜYÜKŞEHİR’E SEÇİLİRSE MELEK MOSSO KONSERİ DÜZENLEYEBİLECEK Mİ?”

AK Parti’nin Cüneyt Yüksel’e el çektirdiğine dikkat çeken Taşmerdivenli; “AK Parti, 7-8 ay önce Süleymanpaşa’da Melek Mosso konseri düzenlediği için Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı’ndan el çektirdiği Cüneyt Yüksel’i belirlediği Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Adayı yaptı. Yüksel’in adaylığı kesinleştiği günden bu yana Tekirdağ’da en çok sorulan sorular “Cüneyt Yüksel Belediye Başkanı seçilirse görevden el çektirilecek mi?” ve “Cüneyt Yüksel, Büyükşehir’e seçilirse Melek Mosso konseri düzenleyebilecek mi?” oldu. Cüneyt Yüksel, AK Parti’den Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinin belediye başkanıyken 11 Haziran 2023 tarihinde düzenlediği Melek Mosso konseri nedeniyle gelen tepkilerin ardından istifa ettirilmişti.” dedi.

“AK PARTİ GÖREVDEN NEDEN EL ÇEKTİRDİĞİNİ HALA AÇIKLAMADI”

Sözlerine devam eden Taşmerdivenli; “AK Partililerin, bundan 7-8 ay önce hakkında ‘Cüneyt Yüksel kovulsun’ kampanyası başlattığı Cüneyt Yüksel’in Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı yapması Tekirdağlıların aklında soru işaretlerine neden oldu. AK Parti 2019 yerel seçimlerinde milletin iradesiyle seçilen Süleymanpaşa Belediye Başkanı’nın 3,5 yıl görev yaptıktan sonra görevden neden el çektirdiği hala açıklamadı. Kamuoyu bu konuda bir aydınlatma bekliyor. Tabii ki akıllardaki en büyük soru “Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olursa görevden ne zaman el çektirilir?” oldu. Hatta bu konu özellikle gençler arasında espri konusu haline geldi.” diye konuştu.

“YÜKSEL, BÜYÜKŞEHİR’E SEÇİLİRSE MELEK MOSSO KONSERİ DÜZENLEYEBİLECEK Mİ?”

Taşmerdivenli; “2023 yılının Haziran ayında Süleymanpaşa Belediyesi Melek Mosso konserini duyurduğunda AK Parti tabanı konseri tepkiyle karşılasa da konser Cüneyt Yüksel’in kararıyla iptal edilmemişti. İptal çağrılarına rağmen gerçekleştirilen konserde Melek Mosso, “Sizlerle helalleşmek istiyorum. Maksadımı aşan sözlerim için özür diliyorum” demişti. Cüneyt Yüksel de “Hepimiz insanız, hata yapabiliriz” diyerek Mosso’ya destek vermişti. Cüneyt Yüksel Melek Mosso konserinin kararını Tekirdağlılara sorarak aldığını da söylemişti. Tekirdağlılar Cüneyt Yüksel belediye başkanı olursa “Melek Mosso’yu yeniden kentimizde görmek istersek Büyükşehir Başkanı Cüneyt Yüksel Melek Mosso konseri düzenleyebilecek mi?” diye de sormadan edemiyor.” ifadelerini kulandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam