ÇERKEZKÖY BELEDİYESİNDE TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:13

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİNDE TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ

reklam
ÇERKEZKÖY BELEDİYESİNDE TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ
Son Güncelleme :

04 Aralık 2021 - 8:39

134 views
reklam -->

Tüm Yerel Sen Tekirdağ Şubesi ile Çerkezköy Belediyesi arasında belediyede çalışan memurlar için üst limitten toplu iş sözleşmeleri imzalandı.

SEVİL: “BAŞKAN VAHAP AKAY’A TEŞEKKÜRLERİMİ VE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Çerkezköy Belediyesi’nde imzalanan toplu iş sözleşmelerinde konuşan Tüm Yerel Sen Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı Halil Sevil, “Sendikamız ile Çerkezköy Belediyesi arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinin Çerkezköy Belediyesi’nde çalışan memurlarımız için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Emekten yana olan Çerkezköy Belediye Başkanı Sayın Vahap Akay’a teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

AKAY: “HAYIRLI OLSUN”

İmzalanan yeni toplu iş sözleşmesinin Çerkezköy Belediyesi’nde çalışan Tüm Yerel Sen Üyelerine hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Belediye Başkanı Vahap Akay da, “Yeni toplu iş sözleşmemizin çalışanlarımıza ve Tüm Yerel Sen Sendikası’na hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam