CENK SERİM’İN ADI DEPREM BÖLGESİNDEKİ KÜTÜPHANEDE YAŞAYACAK - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

1 Mayıs 2024 - 14:33

CENK SERİM’İN ADI DEPREM BÖLGESİNDEKİ KÜTÜPHANEDE YAŞAYACAK

reklam
CENK SERİM’İN ADI DEPREM BÖLGESİNDEKİ KÜTÜPHANEDE YAŞAYACAK
Son Güncelleme :

05 Şubat 2024 - 20:54

403 views
reklam -->

Geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası genç yaşta hayatını kaybeden Tekirdağspor Taraftar Sorumlusu ve Galatasaray UltrAslan Tekirdağ Temsilcisi sevilen isim Cenk Serim’in adı Kahramanmaraş’ta açılan kütüphaneye verildi.

AÇILIŞINI DURSUN ÖZBEK YAPTI

6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız deprem felaketi sonrasında Galatasaray Spor Kulübü ve Nef Vakfı tarafından Kahramanmaraş’ta kurulan konteyner kentin içerisinde Tekirdağ UltrAslan Taraftar Grubu’nun da desteği ile kurulan Cenk Serim Kütüphanesi’nin açılışını Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek gerçekleştirdi.

AÇILIŞA ULTRASLAN TEKİRDAĞ EKİBİ DE KATILDI

Tekirdağ UltrAslan temsilcisi Doğuş Ödener’in de katıldığı açılışla hizmete giren Cenk Serim Kütüphanesi hakkında yapılan açıklamada; “Tekirdağ UltrAslan‘ın da katkılarıyla hazırlanan bu kütüphanenin öğrenci kardeşlerimize hayırlı olmasını diler, bir daha böyle acıların yaşanmamasını Tekirdağ ultrAslan ailesi olarak temenni ederiz .” ifadeleri kullanıldı.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam