BÜYÜKŞEHİR 4 AYDA 400 TON SICAK ASFALT SERİMİ YAPTI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 07:24

BÜYÜKŞEHİR 4 AYDA 400 TON SICAK ASFALT SERİMİ YAPTI

reklam
BÜYÜKŞEHİR 4 AYDA 400 TON SICAK ASFALT SERİMİ YAPTI
Son Güncelleme :

16 Nisan 2022 - 16:57

110 views
reklam -->

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Süleymanpaşa ilçesinin Altınova Mahallesi Gazi Hasan Paşa Caddesi’nde başlatılan BSK sıcak asfalt yol bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. 2022 yatırım programı kapsamında toplamda 400 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

“VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak: “Büyükşehir Belediyesi olarak kurulduğumuz günden bu yana 11 ilçede ulaşım kalitesini arttırmak amacıyla yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına büyük önem verdik, bu konuda önemli çalışmaları hayata geçirdik. Süleymanpaşa ilçemizde gerçekleştirdiğimiz BSK sıcak asfalt yol bakım ve onarım çalışmalarımızın ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam