“BU DÖNEMDE GEÇMİŞ DÖNEMDE OLDUĞU GİBİ İNŞALLAH 12’DE 12 OLACAK” - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:19

“BU DÖNEMDE GEÇMİŞ DÖNEMDE OLDUĞU GİBİ İNŞALLAH 12’DE 12 OLACAK”

reklam
“BU DÖNEMDE GEÇMİŞ DÖNEMDE OLDUĞU GİBİ İNŞALLAH 12’DE 12 OLACAK”
Son Güncelleme :

08 Aralık 2022 - 14:44

459 views
reklam -->

Volkan Nallar mazbatasını aldı ilk hedefini açıkladı!

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar, mazbatasını alarak resmen göreve başlarken yaptığı ilk açıklamada; “Bu dönemde inşallah geçmiş dönemde Recep Başkanımın döneminde olduğu gibi 12’de 12 olacak. Belediyelerimizi bir süreliğine devretmiştik, geri alacağız! Onun için de var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Olağanüstü Kongrede Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı seçilen sevilen iş insanı Volkan Nallar, mazbatasını alarak görevine başladı.

Tekirdağ Adliyesi’ne gelerek mazbatasını alan Volkan Nallar’ı Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ örgütü yalnız bırakmazken çok sayıda partili de Nallar’a destek için adliye önünde yerini aldı.

Mazbatasını aldıktan sonra Tekirdağ Yeni Adliye Binası önünde davullu zurnalı karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar sıcağı sıcağına basın mensuplarına açıklamalarda heyecanı dikkatlerden kaçmadı.

“6 AY BOYUNCA GEREKİRSE SABAHLARA KADAR ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Sözlerine mutluluğunu paylaşarak başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar; “Çok mutluyum. Görev arkadaşlarımızla hep birlikte gelerek mazbatamızı aldık. Şerefim ve onurumla mazbatamı en iyi şekilde taşıyacağımdan, Cumhuriyet Halk Partisi’ni, arkadaşlarımla birlikte en iyi şekilde temsil edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Genel Başkanımızın da dediği gibi ‘Başlıyoruz! Başlıyoruz! Başlıyoruz!’ Durmayacağız! 6 ay boyunca gerekirse sabahlara kadar çalışmaya devam edeceğiz. Her şey çok iyi olacak Allah’ın izniyle.” dedi.

“BELEDİYELERİMİZİ BİR SÜRELİĞİNE DEVRETMİŞTİK, GERİ ALACAĞIZ!”

Geçtiğimiz seçimde Tekirdağ’daki 12 belediyeden bazılarının kaybedilmesi sorusunu yanıtlayan Başkan Nallar; “Bu dönemde inşallah geçmiş dönemde Recep Başkanımın döneminde olduğu gibi 12’de 12 olacak. Belediyelerimizi bir süreliğine devretmiştik, geri alacağız! Onun için de var gücümüzle çalışacağız.” diye konuştu.

“İKTİDAR PARTİSİNDE İL BAŞKANI OLARAK GÖREVİMİ YAPMAK İSTERİM”

İl başkanı olarak ne kadar görevde kalmak istediğinin sorulması üzerine konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar; “Olağan Kongre süresine kadar çalışmaya devam edeceğim. İnşallah iktidar olursak, iktidar partisinde il başkanı olarak görevimi yapmak isterim.” diye yanıt verdi.

“KAPI KAPI DOLAŞIP HER YERDE OLACAĞIZ”

Çalışmaya nereden başlayacağı sorusunu da cevapsız bırakmayan Başkan Nallar; “Sokaklardan başlayacağız. Bugün pazardan yürüyerek geldik. Dönüşte de tekrar meyve sebze bölümünden geçip partimize ulaşıp toplantılarımızı yapıp ardından tekrar balık halinden tutun sokaklarda, mahalle mahalle özetle aklınıza neresi geliyorsa orada olacağız. Vatandaşımızın sesine kulak vereceğiz. Arkadaşlarımızla birlikte gücümüz yettiğince bütün köylere gideceğiz. Kapı kapı dolaşıp her yerde olacağız.” ifadelerini kullandı.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam