BİRLEŞİK KAMU-İŞ KONFEDERASYONU YOKSULLUĞA “DUR” DEMEK İÇİN SAHAYA İNDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 11:12

BİRLEŞİK KAMU-İŞ KONFEDERASYONU YOKSULLUĞA “DUR” DEMEK İÇİN SAHAYA İNDİ

reklam
BİRLEŞİK KAMU-İŞ KONFEDERASYONU YOKSULLUĞA “DUR” DEMEK İÇİN SAHAYA İNDİ
Son Güncelleme :

06 Mart 2022 - 10:30

143 views
reklam -->

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu, Edirne’de “Yoksulluk ve Fukaralık Politikalarına Dur” demek için sahaya indi.

Saraçlar Caddesi’nde gerçekleştirilen gösteriye Türkiye’nin dört bir yanından katılım olurken konfederasyona bağlı kardeş sendikalar Eğitim İş ve Tüm Yerel Sen Tekirdağ Şubeleri de gösteride Tekirdağ adına yerini aldı.

Oldukça yoğun bir katılımın olduğu gösteride Birleşik Kamu İş Konfederasyonu temsilcileri sağlıkta, eğitimde, güvenlikte, enerjide, tekelde özelleştirmeye son verilmeli diyerek kamu çalışanlarının maaşlarındaki kayıplar aylık olarak ödenmesi, emeklilerin içerisinde bulunduğu ekonomik durum gözetilerek acilen emekli maaşlarında düzenleme yapılmasını gerektiğini ve Kamu emekçilerine verilen 3600 ek gösterge sözü ve memur ve memur emeklilerinin maaşlarının tekrardan düzenlemesini ayrica emeklilik hayatında insanca yaşam haklarının sağlanması talebinde bulundu.

Gösteri sonunda “Yoksulluk ve Fukaralık Politikalarına Dur” eylemlerinin üçüncüsü 12 Mart’ta Malatya’da gerçekleşeceklerini ve bu eylemlerin devam edeceğini açıklandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam