BERFU VARDAR DEVA PARTİSİ’NDEN SÜLEYMANPAŞA MECLİS ÜYELİĞİNE ADAYLIĞINI AÇIKLADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

14 Mayıs 2024 - 16:21

BERFU VARDAR DEVA PARTİSİ’NDEN SÜLEYMANPAŞA MECLİS ÜYELİĞİNE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

reklam
BERFU VARDAR DEVA PARTİSİ’NDEN SÜLEYMANPAŞA MECLİS ÜYELİĞİNE ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Son Güncelleme :

06 Aralık 2023 - 12:03

386 views
reklam -->

DEVA Partisi Tekirdağ İl Halkla İlişkiler Politika Başkanı Berfu Vardar, DEVA Partisi’nden Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı oldu.

DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı’na gerçekleşen açıklamaya DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi, DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan, DEVA Partisi Tekirdağ İl Kadın Çalışmaları Başkanı Hilal Üner Özcan partililer ve vatandaşlar katıldı.

VARDAR: “ÇALIŞMALARIMI SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ OLARAK SÜRDÜRMEK İÇİN BUGÜN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUMU YAPIYORUM”

Aday adaylığı dosyasını DEVA Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan’dan alan başarılı Yüksek Mimar Berfu Vardar, yaptığı açıklamada kadınların siyasete girmesine vurgu yaparken; “DEVA Partisi özellikle biz kadınların siyasete girmesi noktasında ciddi çalışmalar yapıyor. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın önderliğinde biz kadınlar da DEVA Partimiz, şehrimiz, ülkemiz için çok çalışıyoruz. Bu çalışmalarımı Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi olarak sürdürmek için bugün aday adaylığı başvurumu yapıyorum. Hayırlı olmasını dilerim.” İfadelerini kullandı.

DEVA PARTİSİ’NİN TEKİRDAĞ’DAKİ İLK KADIN MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

Heyecanlı olduğu dikkat çeken Yüksek Mimar Berfu Vardar DEVA Partisi’nin Tekirdağ’daki ilk kadın meclis üyesi aday adayı oldu.

Güven Tekirdağ Gazetesi ve Tekirdağ Canlı Haber İnternet Sitesi olarak Berfu Vardar’a çıktığı yolda başarılar dileriz.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam