BELEDİYE SERASINDA ÜRETİP VATANDAŞA ÜCRETSİZ DAĞITTILAR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:56

BELEDİYE SERASINDA ÜRETİP VATANDAŞA ÜCRETSİZ DAĞITTILAR

reklam
<strong>BELEDİYE SERASINDA ÜRETİP VATANDAŞA ÜCRETSİZ DAĞITTILAR</strong>
Son Güncelleme :

04 Kasım 2022 - 20:42

121 views
reklam -->

Saray Belediyesi, Çayla Mahallesi’ndeki belediyeye ait seralarda yetiştirdiği ıspanakları, Saray halkına ücretsiz olarak dağıttı.
Tarımsal üretime önem veren Saray Belediyesi, Çayla’daki seralarda organik tarıma devam ediyor.

Belediyeye ait seralarda ata tohumundan yetiştirilen ıspanaklar,çarşamba günü Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş öncülüğündeki bir ekip tarafından vatandaşlara dağıtıldı.

Özellikle hayat pahalılığından yakınan vatandaşlar, böylesi bir projenin düşünülmesinin çok önemli olduğunu ifade etti.

Saray Belediyesi’nin örnek bir projeye imza attığını belirten Saraylılar, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’e ve Tarım birimi ekibine teşekkür etti.

“SOFRALARDAN BEREKET, DAMAKLARDAN LEZZET OLMASIN”
Konuyla ilgili Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, yaptığı açıklamada “Belediyemizin seralarında yetiştirdiğimiz nefis ıspanakları ücretsiz olarak halkımızla buluşturduk. Tarım birimimizin takdir gören faaliyetlerini halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Sofralardan bereket, damaklardan lezzet eksik olmasın.” ifadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam