BAŞKAN YÜKSEL HALK EKMEK İŞİNİ BÜYÜTÜYOR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 06:48

BAŞKAN YÜKSEL HALK EKMEK İŞİNİ BÜYÜTÜYOR

reklam
BAŞKAN YÜKSEL HALK EKMEK İŞİNİ BÜYÜTÜYOR
Son Güncelleme :

07 Aralık 2021 - 19:14

263 views
reklam -->

Ülkemizde son dönemde yaşanan uçuk zamlar, yükselen maliyetler ve temel ihtiyaçlara gelen zamlar belediyeleri ekmek üretmeye sevk etti.

Temel görevi olmamasına rağmen halkın sıkıntılarına çözüm yaratmak isteyen ve Tekirdağ’da ilk halk ekmek fabrikasını açan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,  yaşanan zor günlerde şirket bünyesine 10 personeli daha alarak vatandaşın ekmek ihtiyacını karşılamak adına büyümeye gitmeye karar verdi.

Hesaplı ve sağlıklı ekmek üretmek üzere 2017 yılında Ergene Belediyesi bünyesinde kurulan EBSAN A.Ş.’nin İŞKUR internet sitesi üzerinden çıktığı personel alım ilanında halk ekmeğin yanı sıra belediye şirketine ait kafe ve restoranlardaki personel ihtiyacını gidermek için yapılacak alıma başvurular için son tarih 8 Aralık 2021 olarak belirlendi.

(https://media.iskur.gov.tr/51238/tekirdag-ebsan-ins-uls-gida-san-tic-a-s-08-12-2021.pdf)

Toplam 7 satış noktası ile Ergene ilçesinin dört bir yanında hizmet veren vatandaşı ucuz ve kaliteli ekmek ile buluşturan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in diğer belediyelere de örnek teşkil etmesi bekleniyor.

Ahmet Gürakar/TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam