AYDOĞDU’YA UYUŞTURUCU BASKINI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:21

AYDOĞDU’YA UYUŞTURUCU BASKINI

reklam
AYDOĞDU’YA UYUŞTURUCU BASKINI
Son Güncelleme :

16 Ocak 2024 - 22:30

479 views
reklam -->

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri Süleymanpaşa ilçesi Aydoğdu Mahallesi’nde 2 ikamete uyuşturucu baskını yaptı.

2 ikamet ve 4 şahıs üzerinde yapılan aramada 675 gr Metamfetamin  maddesi, 2 Adet Extacy Sentetik Ecza hap, 3 Adet Galara Sentetik Ecza Hap, 2 adet ruhsatsız 9×19 tabanca, 1 adet ruhsatsız Tüfek, 1 adet ruhsatsız Pompalı Tüfek, 150 adet 9×19 fişek ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak E.A isimli şahsın 4 ayrı suçtan aranıyor olduğu anlaşılması üzerine gerekli işlemlerin yapılabilmesi için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilirken S.G , T.G ve N.C isimli şahıslar uyuşturucu madde ticareti yapmak ve 6136 SKM suçundan suçundan GÖZALTINA alındı.

Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen N.C isimli şahıs hakkında adli kontrol kararı verilirken T.G. ve S.G. isimli şahıslar ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam