AŞIK VEYSEL DOSTLAR SENİ UNUTMADI! - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

18 Mayıs 2024 - 23:21

AŞIK VEYSEL DOSTLAR SENİ UNUTMADI!

reklam
AŞIK VEYSEL DOSTLAR SENİ UNUTMADI!
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2024 - 15:18

147 views
reklam -->

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı tarafından“Aşık Veysel Dostlar Seni Unutmadı” konseri düzenlendi.

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserin Sanat Danışmanlığını Tekirdağ NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kadir Çayır üstlendi.

Etkinliğe Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Genel Sekreter V. Prof. Dr. Murat Taşan, Türk Müziği Devlet Konservatuarı Müdürü Doç. Dr. Arda Göksu ve çok sayıda sanatsever katıldı.

AŞIK VEYSEL ŞATIROĞLU’NUN ESERLERİ SESLENDİRİLDİ

Programda Dr. Öğr. Üyesi Kadir Çayır’ın şefliğinde Tekirdağ NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Türk Müziği İcra Topluluğu, Aşık Veysel’in “Uzun İnce Bir Yoldayım”, “Güzelliğin On Par’etmez”, “Bin Cefalar Etsen Almam Üstüme”, “Sen Bir Ceylan Olsan”, “Derdimi Dökersem Derin Dereye”, “Kul Olayım Kalem Tutan Ellere”, “Keklik İdim Vurdular”, “Dünyada Tükenmez Murad Var İmiş”, “Havalanma Telli Turnam”, “Ben Gidersem Sazım Sen Kal”, “Beni Hor Görme Gardaşım”, “Çiğdem Derki” adlı eserleri ile söz ve müziği Dr. Öğr. Üyesi Kadir Çayır’a ait olan “Dostlar Seni Unutmadı” isimli eseri icra edildi.

İZLEYİCİLERDEN ALKIŞ ALDI

Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin de sunuculuğunu üstlenerek büyük ozanımız Aşık Veysel Şatıroğlu’nun hayatına dair kesitler aktardığı konser, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Programın sonunda Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan, Konserin Sanat Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Kadir Çayır’a günün anısına çiçek takdiminde bulunurken, Türk Müziği Devlet Konservatuarı Müdürü Doç. Dr. Arda Göksu da teşekkür belgesi takdim etti.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam