ALBAYRAK 3000 GÜNDE 400 PROJENİN SIRRINI BASIN İLE PAYLAŞTI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:20

ALBAYRAK 3000 GÜNDE 400 PROJENİN SIRRINI BASIN İLE PAYLAŞTI

reklam
ALBAYRAK 3000 GÜNDE 400 PROJENİN SIRRINI BASIN İLE PAYLAŞTI
Son Güncelleme :

29 Haziran 2022 - 19:49

194 views
reklam -->

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, göreve gelmesinin 3000. günü dolayısıyla düzenlediği tanıtım toplantısında; tamamlanan 350, devam eden 50 proje olmak üzere toplam 400 proje hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Ramada Hotel’de gerçekleştirilen basın toplantısında, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kurtoğlu, projeleri sunum eşliğinde basın mensuplarıyla paylaşırken, TESKİ’nin yatırımları ile ilgili sunum, TESKİ Genel Müdürü Turhan Toprak tarafından yapıldı.

Kadir Albayrak başkanlığında süren toplantıda TESKİ projelerinin değerlendirilmesinin yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi projeleri, Fen ve Ulaşım Hizmetleri, Kurumsal Hizmetler, Şehircilik Hizmetleri, Çevre Hizmetleri, Kültürel ve Sosyal Hizmetler, Sportif Hizmetler, Sağlık Hizmetleri, Altyapı Hizmetleri, Eğitim Hizmetleri, Tarımsal Hizmetler, İlçelerle Yapılan Ortak Projeler ve Yatırımlar ana başlıkları çerçevesinde bilgilendirmede bulunuldu.

ALBAYRAK: “HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDEN HALKIMIZA HER ALANDA EN İYİ HİZMETİ SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet, yatırım ve projelerle ilgili gururlu olduklarını ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; “İlk günkü heyecanımızı hiç kaybetmeden ve mesai kavramı tanımaksızın yapmış olduğumuz çalışmalar, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükselttiği gibi kentimizin çehresini de değiştirmektedir. Görev süremiz boyunca edindiğimiz deneyimi başarıya dönüştürürken ülkemizde ve dünyada uygulanan hizmet modellerini takip ederek her şeyin en iyisini hak eden halkımıza her alanda en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz” dedi.

“4.5 MİLYAR TL’LİK YATIRIM YAPMIŞ BULUNMAKTAYIZ”

Çalışmaların hız kesmeden devam ettiğine vurgu yapan Albayrak; “2014 yılından bu yana hayata geçirdiğimiz projelerin yer aldığı sunumumuz, katılımcı, şeffaf ve insan odaklı yönetim anlayışımızın ürünüdür. Büyük ailemiz olan Tekirdağ halkından aldığımız güçle, güzel Tekirdağımızı Türkiye’nin parlayan yıldızı haline getirme hedefi doğrultusunda çalışmalarımıza aynı ciddiyet ve kararlılıkla devam edeceğiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin ve TESKİ’nin 350 tamamlanan, 50 devam eden olmak üzere toplam 400 projesinin tanıtıldığı sunumumuz “Sevdamız Tekirdağ” diyerek çıktığımız hizmet yolunda kat ettiğimiz büyük ilerlemeyi somut bir şekilde ortaya koymaktadır. Bugüne kadar Tekirdağ için toplam 4.5 Milyar TL’lik yatırım yapmış bulunmaktayız” dedi.

“BİZLERİ BU GÖREVE GETİREN TEKİRDAĞ HALKINA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Yapılan konuşmalar ve gerçekleştirilen proje tanıtım sunumunun ardından basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Albayrak; “Hizmet, yatırım ve projelerin gerçekleşmesinde emeği geçen mesai arkadaşlarıma en içten duygularımla teşekkür ediyorum. Bununla beraber başarılarımızın gerçek mimarı olan ve bizleri bu göreve getiren Tekirdağ halkına şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerinde bulundu.

Özlem Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam