AK PARTİ TEKİRDAĞ İL BAŞKANI ALİ GÜMÜŞ’TEN İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAY AÇIKLAMASI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:14

AK PARTİ TEKİRDAĞ İL BAŞKANI ALİ GÜMÜŞ’TEN İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAY AÇIKLAMASI

reklam
AK PARTİ TEKİRDAĞ İL BAŞKANI ALİ GÜMÜŞ’TEN İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAY AÇIKLAMASI
Son Güncelleme :

24 Ocak 2024 - 11:09

434 views
reklam -->

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, AK Parti’nin Tekirdağ ilçelerinde belediye başkan adaylarının belli olduğu iddialarına yayınladığı açıklama ile tepki gösterdi.

SÜREÇ GENEL MERKEZİN İNSİYATİFİNDE

AK Parti Tekirdağ İlçe Belediye Başkan Aday belirleme sürecinin AK Parti Genel Merkezi’nin insiyatifinde olduğunun altını çizen Ali Gümüş; “Kıymetli Tekirdağlılar! AK Parti Tekirdağ İlçe Belediye Başkan Aday belirleme süreci Genel Merkezimiz insiyatifinde devam etmektedir.”dedi.

“SÜREÇ TAMAMLANDIĞINDA GEREKLİ AÇIKLAMA KAMUOYUYLA PAYLAŞILACAKTIR”

Sosyal medyada tüm ilçelerin AK Parti Belediye Başkan Adayının belli olduğu ve isimlerinin de paylaşıldığı görselin dolaşmasını doğru bulmadığını ifade eden Gümüş; “Süreç tamamlandığında gerekli açıklama kamuoyuyla paylaşılacaktır. Aday belirleme süreci henüz tamamlanmamış olup, günü ve saati belli değildir. Tekirdağ’ımıza saygı ile duyurulur.” diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Cüneyt Yüksel’i açıklayan AK Parti’de bu haftasonu İlçe Belediye Başkan Adaylarının açıklanması bekleniyor.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam