ACAROĞLU YEMEK SALONU HİZMETE BAŞLADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

18 Mayıs 2024 - 19:37

ACAROĞLU YEMEK SALONU HİZMETE BAŞLADI

reklam
ACAROĞLU YEMEK SALONU HİZMETE BAŞLADI
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2024 - 18:58

708 views
reklam -->

Yemek sektörüne yeni bir soluk getirecek Acaroğlu Yemek Salonu düzenlenen açılış töreni ile sektöre“Merhaba” dedi.

Perşembe pazarının bitiminde yer alan Acaroğlu Yemek Salonu, edilen duaların ardından hep birlikte açılış kurdelesinin kesilmesiyle birlikte resmen hizmete başladı.

Açılış konuşmalarının gerçekleştirildiği programda Tekirdağ Kebapçılar, Köfteciler, Tatlıcılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Ali Kıral; “Allah Utandırmasın, iş yeriniz hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim.” dedi.

“MAKUL FİYATLARLA MÜŞTERİLERİMİZLE BULUŞACAK”

İşletme ortağı Yaşarcan Acar yaptığı konuşmada Acaroğlu Yemek Salonu’nun planlarını paylaşırken;“Turizm bölümü mezunuyum. Beşyıllık esnaflık geçmişim var ancak yemek sektörüne daha yeni atılma fırsatı bulabildik. İşletmemiz, çorba, sulu yemek ve ızgara çeşitleriyle aynı anda 40 kişiye servis verme kapasitesine sahip. Menümüzü her gün güncelleyeceğiz ama dört çeşit çorbamız her daim olacak; işkembe, kelle paça, mercimek ve tavuk suyu çorbamız makul fiyatlarla müşterilerimizle buluşacak. Çeşitli kurumlarla tabldot usulü anlaşmalar yapma aşamasındayız. Çok yakın zamanda paket servisimizi de hizmetine geçireceğiz. Toplu yemek siparişleri ve düğün organizasyonlarında da yer almayı hedeflemekteyiz.” diye konuştu.

“HAYALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMENİN MUTLULUĞUNU VE GURURUNU YAŞIYORUZ”

İşletme ortağı ve 3 çocuk annesi Kadriye Acar ise hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirirken; “Kardeşimle birlikte uzun seneler önce bir hayalimiz vardı. Bugün bu hayalimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. İkimiz sırtsırta verdik ve işletmemizi açtık. Mutfakta olmayı çok seviyorum ve herkes elimin çok lezzetli olduğundan bahseder. Umarım bizi tercih eden müşterilerimiz de yemeklerimizden memnun kalırlar.” ifadelerini kullandı.

Perşembe Pazarının bitiminde Yavuz Mahallesi Tintin Pınar Caddesi No: 117 / A Süleymanpaşa/Tekirdağadresinde yer alan Acarlar Yemek Salonu haftanın yedi günü hizmetinizde olacak.

Güven Tekirdağ Gazetesi ve Tekirdağ Canlı Haber İnternet Haber Sitesi olarak Acaroğlu Yemek Salonu’na hayırlı, bol bereketli kazançlar dileriz.

Özlem Gürakar

GÜVEN TEKİRDAĞ GAZETESİ – TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam