12 SUÇTAN ARANAN ŞAHIS TEKİRDAĞ’DA YAKALANDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:36

12 SUÇTAN ARANAN ŞAHIS TEKİRDAĞ’DA YAKALANDI

reklam
12 SUÇTAN ARANAN ŞAHIS TEKİRDAĞ’DA YAKALANDI
Son Güncelleme :

16 Eylül 2022 - 8:20

152 views
reklam -->

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı 12 ayrı suçtan aranan bir şahısla ilgili yaptığı istihbarat çalışmasının ardından operasyon düzenledi.

4 kez Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak,  1 kez Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapma, 2 kez Basit Yaralama, 1 kez Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma, 1 kez Reşit Olmayanla Cinsel İlişki, 1 kez Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma, 1 kez Alkol veya Uyuşturucu Maddenin Etkisi Altındayken Araç Kullanma ve 1 kez de Büyükbaş Hayvan Hırsızlığı suçları olmak üzere 12 ayrı suçtan aranan C.S. Veliköy Mahallesi’nde üzerinde A.A.D. adına düzenlenmiş sahte kimlikle yakayı ele verdi.

13. SUÇUNU İŞLEYİP YAKALANDI

13. suçunu da Resmi Belgede Sahtecilik olarak gerçekleştiren C.S. Çerkezköy Adliyesine sevk edilerek işlemlerinin ardından tutuklanarak Tekirdağ T1 Kapalı Cezaevine teslim edildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam