ZAM ÇİLESİ ZAM DUVARINDA SES BULDU - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 03:30

ZAM ÇİLESİ ZAM DUVARINDA SES BULDU

reklam
ZAM ÇİLESİ ZAM DUVARINDA SES BULDU
Son Güncelleme :

20 Şubat 2022 - 16:11

138 views
reklam -->

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı zam furyasına son verilmesi için basın açıklaması gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Süleymanpaşa İlçe Başkanı Burak Karadağ tarafından yapılan basın açıklamasında Karadağ faturalardaki yüksek oranlı zamlara tepki gösterirken şunları söyledi:

KARADAĞ: “ZAMLI ELEKTRİK FATURALARI İLE VATANDAŞI RESMEN ÇARPTILAR”

 “Saray iktidarı elektrikte kademeli tarife adı altında Cumhuriyet tarihinin en büyük zammını 1 Ocak tarihinde yürürlüğe koydu. Kademeli zulme dönüşen tarifeyi hayata geçirirken ilk kademeye yüzde 52, bir üst tarifeye ise yüzde 127 zam yaptı. Şeytanın bile aklına gelmeyecek bu düzenleme ile zamlı elektrik faturaları ile vatandaşı resmen çarptılar.

“FAHİŞ ZAMLI ELEKTRİK FATURALARININ BEDELLERİ VATANDAŞLARA İADE EDİLMELİDİR”

Hükümetten yani saray iktidarından acil olarak talebimizdir. Kara kış fonu derhal kurulmalıdır. Dar gelirli vatandaşlarımıza fatura desteği sağlanmalı. Elektrik ve doğalgazda fahiş zamlar geri çekilmeli, 2021 yılı tarifelerine geri dönülmelidir. KDV ve ÖTV’nin hiç değilse kış aylarında sıfırlanması gerekmektedir. Aralık 2021-Ocak 2022 döneminde vatandaşlarımızdan tahsil edilen yüzde 127 zamma varan fahiş zamlı elektrik faturalarının bedelleri vatandaşlara iade edilmelidir. Aynı şekilde yılbaşında sanayi elektriğine yapılan yüzde 130, ticarethane tarifesine yapılan yüzde 125 ve tarımsal sulamada yapılan yüzde 95 oranındaki zamlarla da derhal geri çekilmeli. Öğrenci evleri tespit edilip yüzde 50 öğrenci evlerine indirim yapılmalıdır.

“BU ZOR GÜNLERİ HEP BİRLİKTE GERİDE BIRAKACAĞIZ”

Halkımıza buradan bir kez daha söz veriyoruz. İktidarımızda ekonomik buhrana da enerji buhranına da tümüyle son verecek adımları atacağız. Bu zor günleri hep birlikte geride bırakacağız. Geliyor gelmekte olan ve halkımızı bu zor günlerden çıkaracağımız günleri iple çekiyoruz.”

ZAM DUVARINA YAZIP TEPKİ GÖSTERDİLER

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Süleymanpaşa İlçe Başkanı Burak Karadağ’ın basın açıklamasının ardından Zam Duvarı panosu meydana dikilirken vatandaşlar zamlar ile ilgili düşüncelerini duvara yazarak tepki gösterdi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam