TREDAŞ TATİL BÖLGELERİNDE BAKIM VE ONARIM FAALİYETLERİNİ SIKLAŞTIRDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:24

TREDAŞ TATİL BÖLGELERİNDE BAKIM VE ONARIM FAALİYETLERİNİ SIKLAŞTIRDI

reklam
TREDAŞ TATİL BÖLGELERİNDE BAKIM VE ONARIM FAALİYETLERİNİ SIKLAŞTIRDI
Son Güncelleme :

15 Haziran 2022 - 18:13

162 views
reklam -->

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş (TREDAŞ), yaz aylarında artan nüfus yoğunluğunu göz önüne alarak tatil bölgelerindeki bakım ve onarım faaliyetlerini artırdı.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş (TREDAŞ), elektrik enerjisini yeterli, kaliteli ve kesintisiz verme sorumluluğunun bilinciyle çalışmalarını sürdürürken, tatil bölgelerinde yaz aylarında artan nüfusu göz önünde bulundurarak, bakım, onarım ve faaliyetlerini arttırdı.

DÜZENLİ BAKIMLAR YAPILIYOR

Edirne’nin Keşan ilçesi başta olmak üzere, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa, Marmaraereğlisi, Şarköy ve Kırklareli’nin Vize, Demirköy, Kıyıköy, İğneada bölgelerinde, elektrik kesintisi yaşanmaması için sıkı tedbirler alınıyor. Bu kapsamda, tatil sezonunda yüz binin üzerinde insanı ağırlayan Edirne İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanındaki Saroz Körfezinde TREDAŞ ekipleri çalışmalarını yoğunlaştırdı. Saroz bölgesinde oluşabilecek arızalara müdahale edebilmek için ekipler 7 gün 24 saat çalışmalarını sürdürüyor. Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluğunda yazlıkçı ve günübirlik vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı Kumbağ, Marmaraereğlisi, Şarköy, Yeni Çiftlik bölgelerinde olası arızaların oluşmasını önlemek için enerji nakil hatlarına arıza onarım bakım ekiplerince düzenli bakımlar yapılıyor.

ARIZAYA ANINDA MÜDAHALE EDİLİYOR

Enerji nakil hatları güçlendirilirken, sokak aydınlatmaları da yenileniyor. Vatandaşların arıza durumunda 186 Çağrı Merkezi, TREDAŞ web sitesi, yapay zeka TREDAŞ Enerjik, e-mail gibi iletişim kanallarından bilgi vermesi durumunda, arızaya anında müdahale ediliyor.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam