TEKİRDAĞSPOR ZİRVE MÜCADELESİNE “DEVAM” DEDİ 1-0 - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 05:36

TEKİRDAĞSPOR ZİRVE MÜCADELESİNE “DEVAM” DEDİ 1-0

reklam
TEKİRDAĞSPOR ZİRVE MÜCADELESİNE “DEVAM” DEDİ 1-0
Son Güncelleme :

26 Aralık 2021 - 17:06

135 views
reklam -->

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 1. Grup’taki temsilcimiz Tekirdağspor, 9. hafta maçında sahasında Edirne temsilcisi Uzunköprüspor’u konuk etti. Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık bin kişi tribünlerden takip ederken Tekirdğspor 73. dakikada Çağrı Tekin’in ayağından bulduğu gol ile maçı 1-0 kazanmasını bildi.

TEKİRDAĞSPOR: Süleyman – Bülent – Devrim – Ayberk – Alperen – Yücel – Fazlı – Suat – Şenol – Furkan – Osman

UZUNKÖPRÜSPOR:  Oğuzhan – Serkan – Şükrü – Kutay – Sefa – Salim – Ali Caner – Yaşar – Buğra – Furkan – Biray

ÖNEMLİ ANLAR

Dk 1: Maça sarı siyahlı temsilcimiz Tekirdağspor başladı.

Dk 15: Maçın ilk 15 dakikasında Tekirdağspor baskı kurmaya çalışırken 7 kez meşin yuvarlağı kaleye yolladı.

Dk 20: Tekirdağspor yakaladığı kontra atakta gole çok yaklaştı. Uzunköprüspor kalecisinin önde olduğunu gören Şenol Yıldırım aşırtma bir vuruş ile topu kaleye gönderirken yerden seken top az farkla dışarı çıktı.

Dk 30: Tekirdağspor’un kullandığı köşe vuruşunda geriden gelen Bülent topu ortalarken Fazlı’nın kafa vuruşu direğin hemen yanından dışarı gitti. Bülent pozisyon sonrası sakatlık geçirdi.

Dk 33: Tekirdağspor’da sakatlanan Bülent’in yerine Hüseyin oyuna dahil oldu.

Dk 41: Tekirdağspor’da Suat sarı kart gördü.

Dk 42: Uzunköprüsporlu futbolcu Furkan ofsayt pozisyonunda topla buluşup golü attı. Ancak gol geçerli sayılmadı.

Dk 42: Uzunköprüspor’da yedek kulübesinde Emirhan itirazdan dolayı sarı kart gördü.

Dk 45: Tekirdağspor yakaladığı kontra atakta yine savunma arkasına sarkarken Şenol’un dokunamadığı topta Osman Atalay’ın vuruşu kalecide kaldı.

Devre arası

DEĞERLENDİRME: İlk yarı Tekirdağspor zaman zaman baskılı oynasa da oyunun genelinde istediği tempoyu yakalayamadı. Uzunköprüspor kontra ataklarla gol ararken savunmaya ağırlık verdi. İki takım da bulduğu şansları değerlendiremeyince ilk yarı golsüz sona erdi.

Dk 46:  İkinci yarı Uzunköprüspor’un vuruşu ile başladı

Dk 49: Tekirdağspor atağında arka direkte topla buluşan Hüseyin topu içeri doldururken oluşan karambolde Şenol’un şutu direğin üstünden dışarı çıktı.

Dk 51: Ayberk’in ortasıda Şenol çalımlarla ceza sahasına girerken kaleciyi de çalımlayarak yaptığı vuruş az farkla dışarı çıktı.

Dk 61: Tekirdağspor 2 oyuncu değişikliği birden gerçekleştirdi. Fazlı ve Suat oyundan alınırken Çağrı ve İlhan oyuna dahil oldu.

Dk 67: Tekirdağspor atağında İlhan’ın ortasında arka direkte Osman topu boş kaleye yollamak üzereyken savunma araya girip topu uzaklaştırdı.

Dk 72: Uzunköprüspor’da Furkan şık çalımlar ile hızını da kullanıp ceza sahasına girdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Furkan’ın şutunu Tekirdağspor kalecisi Süleyman açıyı daraltıp kurtardı.

Dk 73: GOOOOOOOOOOOL Tekirdağspor aradığı golü 73. Dakikada Çağrı ile buldu. Şenol’un ortasında Osman topun üstünden atlayarak topun Çağrı ile buluşmasını sağladı. Çağrı ceza sahası içinden yaptığı düzgün vuruşla Tekirdağspor’u 1-0 öne geçirdi.

Dk 90: Maçın sonuna 6 dakika ilave edildi.

M.S. Tekirdağspor zorlandığı karşılaşmada 3 puanı almayı başardı.

DEĞERLENDİRME: İkinci yarıya müthiş bir giriş yapan Tekirdağspor, ilk yarıdaki zaman zaman baskılı oyununu neredeyse tüm ikinci yarıya yaydı. Bir sağdan bir soldan Uzunköprü kalesini ablukaya alan sarı siyahlılar özellikle ikinci yarıdaki oyunu ile maçı hak etti. Maçın kırılma anı ise 70. dakikada kaleci Süleyman’ın karşı karşıya pozisyonda golü önlemesi oldu. Pozisyonun devamında Tekirdağspor Çağrı ile aradığı golü buldu ve zirve mücadelesine devam etti.

Ahmet Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam