TEKİRDAĞSPOR PİYANGOSUNDA DEV ÇEKİLİŞE SAYILI GÜNLER KALDI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 10:49

TEKİRDAĞSPOR PİYANGOSUNDA DEV ÇEKİLİŞE SAYILI GÜNLER KALDI

reklam
TEKİRDAĞSPOR PİYANGOSUNDA DEV ÇEKİLİŞE SAYILI GÜNLER KALDI
Son Güncelleme :

07 Ocak 2022 - 16:48

171 views
reklam -->

Tekirdağspor’un Milli Piyango İdaresi’nin izni ile düzenlendiği 55. yıl piyango çekilişine sayılı günler kala 1000 biletten 290’ının satıldığı öğrenildi.

3 adet son model otomobil, 1 adet son model motosiklet ve 3 adet son model telefonun çekiliş ile sahibini bulacağını organizasyon 12 Ocak tarihinde sona erip ödüllerin sahipleri belli olacak.

MÜLAHİM KURU: “HERKESİ TEKİRDAĞSPOR’A DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM”

Elde edilecek gelir ile Tekirdağspor’un yıllık bütçesinin karşılanacağı proje ile ilgili Tekirdağ Kulübü Başkanı Mülahim Kuru herkesi bilet alıp çekilişe katılmaya davet ederken;  “Gücü yetenin tek, yetmeyenin birleşerek katılacağı ve kulübün giderlerinin karşılanacağı nakit olmayan eşya piyangosu adı altında Milli Piyango İdaresi’nin izni ile 55. yıla özel bir gelenek başlatmak istedik. Gelenek haline gelecek piyango çekilişi ile Tekirdağsporumuzu uzun yıllar yaşatabiliriz. Bu yılki çekilişimiz için 1000 bilet bastırdık ve tanesi 5 bin TL’den satışa sunduk. Amacımız birkaç sanayiciye destek için yüklenip küstürmektense gücü yetenin gücü kadar bilet alıp destek olmasını sağlamak. Şehrimizin önde gelenlerinden, sanayicilerimizden, idarecilerimizden, esnafımızdan halkımızdan da tek beklentimiz bu. Çekilişe sayılı günler kala herkesi alacağı 1 bilet ile Tekirdağspor’a destek olmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ahmet Gürakar / TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam