TEKİRDAĞLI MİLLİ SERBEST DALIŞ SPORCUSU DESTEĞİNİZİ BEKLİYOR - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

1 Mayıs 2024 - 06:47

TEKİRDAĞLI MİLLİ SERBEST DALIŞ SPORCUSU DESTEĞİNİZİ BEKLİYOR

reklam
TEKİRDAĞLI MİLLİ SERBEST DALIŞ SPORCUSU DESTEĞİNİZİ BEKLİYOR
Son Güncelleme :

21 Şubat 2024 - 16:04

394 views
reklam -->

Kırdığı rekorlar ile serbest dalış sporunda Türkiye’nin gelecek vadeden isimleri arasında yer alan 18 yaşındaki Tekirdağlı sporcu Sude Fidan yaşadığı sponsor desteği sorunları nedeniyle bazı yarışmalardan uzak kalmasının üzüntüsünü yaşıyor.

13 KEZ TÜRKİYE REKORU KIRDI

14 yaşından beri çeşitli kategorilerde elde ettiği başarılar ile hem Tekirdağ hem de Türkiye’nin gururu olan genç sporcunun 4 Gençler Dünya Şampiyonluğu, 2 Gençler Dünya İkinciliği, 13 Türkiye Rekoru ve sayısız Türkiye dereceleri bulunuyor.

“MASRAFLARA YETİŞEMEDİĞİM İÇİN SPONSORA İHTİYACIM VAR”

Yaşadığı sponsor sıkıntısını paylaşan Sude Fidan; “Sporumuz çok pahalı ve ben hala öğrenci olduğum için yaptığım sporun yanında para da kazanabilen bir sporcu değilim. Ailem bugüne kadar elinden geldiğince bana destek olarak beni bugünlere getirdi. Ülkemizde yılda 1, en fazla 2 yarışma düzenlendiği için maalesef yarışma tecrübesi kazanmak bizim için çok zor ve bu yüzden yurt dışında düzenlenen özel yarışmalara da katılmak istiyoruz. Ancak bunun tüm masrafı bizim cebimizden çıkmak zorunda olduğu için tabii ki bu masraflara yetişemiyoruz. Yurt dışı yarışmalarına ve buna benzer gelişimim için gerekli kamplara, derslere ve kurslara katılabilmek için sponsora ihtiyacım var.” İfadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam