TEKİRDAĞ’IN HELVADA TERCİH SEBEBİ "HELVACI ALİ" - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 11:52

TEKİRDAĞ’IN HELVADA TERCİH SEBEBİ “HELVACI ALİ”

reklam
TEKİRDAĞ’IN HELVADA TERCİH SEBEBİ “HELVACI ALİ”
Son Güncelleme :

31 Mart 2022 - 7:24

800 views
reklam -->

Kosova’da başlayan İnegöl’de hayat bulan oradan Türkiye’ye ve Tekirdağ’a kadar uzanan Helvacı Ali, 1900 yılında başlayan yolcuğunda 122. yılını kutluyor.

Tekirdağ Merkez Süleymanpaşa’da 2 sene önce başlayan hizmet; Çorlu’da açılan yeni şubeler ile taçlanırken Tekirdağ halkı ağzının tadını biliyor.

EŞSİZ LEZZETLERİ DAMAK ZEVKİNİZLE BULUŞTURUYOR

10.00-00.00 saatleri arasında hem oturma yerleri ile hem de gel al paket servisi ile hizmet veren Helvacı Ali, Tekirdağ genelinde 3 ayrı noktada başta helva üzere kendine özgü birçok ürünü ile damaklara hitap ediyor.

Maraş dondurması üzerine irmik helvası, cennet çamuru, çikolatalı irmik helvası ve meyveli sultan ile çeşitleri ile helvada fark yaratan firma Sade, kakaolu, antep fıstıklı tahin helvası, sade, kakaolu, antep fıstıklı kürek helva, sade, kakaolu, kakaolu cevizli, kırmızı yaz helvası ve susamlı, antep fıstıklı, kahveli saray sarma çeşitleri ile de misafirlerine farklı tatlar sunuyor.

TEKİRDAĞ’DA 3 AYRI ŞUBEDE KALİTE HİZMETİNİZDE

Ayrıca tahin, üzüm pekmezi, dut pekmezi, keçiboynuzu özü, boza, kıtır helva, susamlı krokan ve kestane şekerini de 100 yıllık deneyim ve kendine has üretimi ile sunan Helvacı Ali, uzmanlığını Tekirdağ’da da gösteriyor.

Helva severlerin buluşma noktası olan Helvacı Ali; Helivacı Ali Tekirdağ (Hükümet Cd. No:11 Süleymanpaşa) Helvacı Ali Çorlu (Kemalettin Mh. Salih Omurtak Cd. No.200 Çorlu) ve Helvacı Ali Emlak Konutları (Esentepe Mh. Çamlıbel Cd. No.22, Çorlu) olmak 3 şubesi ile 122 yıllık deneyimi enfes tat ve kaliteli hizmet ile müşterileriyle buluşturuyor.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam