TEKİRDAĞ’DA ŞEHİR İÇİNDE RADAR UYGULAMASI BAŞLADI - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 09:42

TEKİRDAĞ’DA ŞEHİR İÇİNDE RADAR UYGULAMASI BAŞLADI

reklam
TEKİRDAĞ’DA ŞEHİR İÇİNDE RADAR UYGULAMASI BAŞLADI
Son Güncelleme :

14 Aralık 2021 - 9:58

600 views
reklam -->

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü hız limitlerine uymayan sürücüleri tespit etmek ve kazaların önüne geçebilmek adına şehir içinde de radar uygulamasına başladığını duyurdu.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Tekirdağ’ın Çerkezköy ve Çorlu ilçelerinde Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin hız limitlerine uymayan sürücülere yönelik radar uygulamasının devreye girdiği belirtildi.

“AMACIMIZ CAN VE MAL KAYBININ ÖNÜNE GEÇMEKTİR”

Çerkezköy ve Çorlu trafik Denetleme Büro amirliği ekiplerince, şehir merkezlerinde meydana gelen trafik kazalarını en aza indirmek ve sürücüleri kurallara uymaya teşvik etmek amacıyla radar uygulamasıın başladığını belirten Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, “Yapılan radar uygulamaları ile amacımız vatandaşlarımıza ceza yazmak değil,  sürücülerin belirlenen hız limitlerini aşmasını önlemek ve kazaların sık yaşandığı bölgelerde halkımızın can ve mal kaybının önüne geçmektir.” Açıklamasında bulundu.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam