TEKİRDAĞ’DA KÖPEK GÜZELLİK YARIŞMASI DÜZENLENDİ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

27 Temmuz 2024 - 06:58

TEKİRDAĞ’DA KÖPEK GÜZELLİK YARIŞMASI DÜZENLENDİ

reklam
TEKİRDAĞ’DA KÖPEK GÜZELLİK YARIŞMASI DÜZENLENDİ
Son Güncelleme :

20 Haziran 2022 - 13:38

201 views
reklam -->

Ergene Belediyesi ve Ergene ilçesinde faaliyet gösteren Trakya Kovucu Irklar Derneği Avkıf-Alianz işbirliği ile Balkan Şampiyonası köpek güzellik yarışması yapıldı.

YOĞUN KATILIM SAĞLANDI

Ergene Velimeşe Mahallesi’nde düzenlenen köpek güzellik yarışmasında 30 ayrı kategoride katılım sağlayan ırklarda derecelendirme yapılarak sınıflandırıldı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Velimeşespor Kompleksi Yağlı Güreş alanını ziyaret ederek tüm yarışmacılara başarılar diledi.

“HER DAİM DESTEK OLURUZ”

Trakya Kovucu Irklar Derneği’nin 8 yıldan beri düzenlendiği köpek güzellik yarışmasına tam destek veren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel; “Ergene Belediyesi teknik alt yapısı ve ev sahipliği yapmanın gururu ile bu tür Uluslararası organizasyonlara her daim destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Yarışmadaki köpeklere; sahiplerine olan irtibat, kondisyon, duruş ve itaatlerine göre derecelendirilerek puanlar verildi. Dereceye giren köpeklerin sahiplerine yarışma sonunda kupa ve madalyaları takdim edildi.

TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam