TEKİRDAĞ’DA KONUT SATIŞLARINDA ŞAŞIRTAN ARTIŞ - Tekirdağ Canlı HaberTekirdağ Canlı Haber

20 Mayıs 2024 - 07:38

TEKİRDAĞ’DA KONUT SATIŞLARINDA ŞAŞIRTAN ARTIŞ

reklam
TEKİRDAĞ’DA KONUT SATIŞLARINDA ŞAŞIRTAN ARTIŞ
Son Güncelleme :

14 Aralık 2021 - 15:08

119 views
reklam -->

Türkiye istatistik Kurumu kasım ayı konut satışı verilerini açıklarken geçtiğimiz yıl kasım ayına göre Tekirdağ’daki konut satışı artışı dikkat çekti.

Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz ve yükselen maliyetlere rağmen ülke çapında kasım ayında 178 bin 814 konut satışı gerçekleştirildiği açıklandı.

TEKİRDAĞ’DA SATIŞLAR NEREDEYSE İKİYE KATLANDI

Geçtiğimiz yıl kasım ayında 2 bin 345 konutun satıldığı Tekirdağ’da bu yılın aynı periyodunda satış miktarı neredeyse ikiye katlanarak 4 bin 271’e çıktı.

Edirne ve Kırklareli’nde de geçtiğimiz yıla göre konut satışlarında artış gözlenirken Edirne’de 867, Kırklareli’nde ise 968 konut yeni sahibine kavuştu.

HABER MERKEZİ

HABER YORUM: Ekonomik krizin fakiri daha da fakirleştirdiğini alım gücünün düşmesi ve neredeyse her şeyin fiyatının iki katına çıkması ile insanların son çare olarak ellerindeki gayrimenkulleri elden çıkardığını gösteren bir haber. Zengin ise daha da zenginleşip yatırımını ister gayrimenkul ister döviz isterse de başka yatırım kanallarına yapıp zenginleşmeye devam ediyor.

Ülkemizde orta sınıfın yok olduğunu, artık zengin ve fakir olmak üzere iki farklı sınıf ile yaşadığımızı bir kez daha gözler önüne seren bir haber…

Ahmet Gürakar /TEKİRDAĞ CANLI HABER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam-->
reklam